НОВИНИ

ВЕЛИКОЛЕПИЕ в розово на Barbie Soiree в InterContinental Sofia

Бъди каквато пожелаеш!
Бъди каквато пожелаеш - призивът на съвременната Barbie! Хотел InterContinental Sofia беше любезен домакин на есенната среща на Дамите от Клуб Великолепната Жена!

Темата беше Barbie, чрез която се докосваме до Свят, в който всичко е възможно! Barbie преди - суетна, кокетна и… перфектна. Barbie днес - независима, динамична и може да бъде каквато си пожелае!

Дрескодът разбира се беше розово, а Йордана Димитрова от Великолепната Жена подари на всички Дами Мастър клас на тема "Умен гардероб".

Партньорите ни от най-магичната печатница Magic Outdoor ни пренесоха в Света на Barbie с тематична украса.

Дамите бяха сред първите гости на най-новото място за ексклузивни събития - Floret Asian Flavor, където се насладиха на гурме хапки, тематичен десерт и розово вино.
За къде е Barbie без Кен?
Специални гости на вечерта бяха Моузес Налока и Билян Фотев.

Дамите се запознаха с менталния коуч Моузес Налока, който представи темата: "Как да постигаме ПОВЕЧЕ като Жени". Първите преведени бройки на български език, от току що отпечатаната му нова книга "ПОВЕЧЕ Благодарност" бяха подарък за всяка една Дама.
Билян Фотев от BillyFit представи системата си "Как да влезеш в ТОП форма за 12 седмици, без диети и без риск от йо-йо ефект". Всяка Дама получи като подарък 3 безплатни онлайн тренировки с Билян Фотев и неговия екип!

Десислава Авджиева от Асоциация на жените предприемачи Селена, сподели за първото анонсиращо събитие за Women's Entrepreneurship Day Bulgaria и една късметлийка си тръгна с подарък билет за събитието.

Вечерта продължи със запознанства и много приказки по женски с успешни, интересни и вълнуващи Жени!
Вижте видео от събитието:
НОВИНИ