КЛУБ
Борислава Стоймирска в Клуб Великолепната Жена

Запознайте се с великолепната Борислава Стоймирска


Осъществявам мечтите на хората!
Аз съм консултант по лично финансово планиране в Eurolife.
Помагам Ви да изберете най-правилният финансов план!

КОНТАКТИ:
Борислава Стоймирска
Телефон : +359 882 06 62 62
Facebook: Borislava Stoymirska
www.eurolife.bg


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":

Борислава Стоймирска, Kонсултант по лично финансово планиране в "Eurolife"


ВИЗИТКА:

Казвам се Борислава Стоймирска и съм родена и израснала в София. Обичам да пътувам, да се разхождам сред природата, както и да чета книги - предимно психология. Винаги съм търсила начин да се развивам и вървя напред. Преди няколко години ми се отдаде възможност и успях да сбъдна тази своя мечта. Случайно запознанство ме срещна с възможността за партньорство, с голям европейски брокер в сферата на дългосрочното спестяване и осигуряване. И в момента вече успешно консултирам своите клиенти, как да изберат най-изгодният финансов план според техните нужди и цели. Причината да започна развитието си в тази посока, беше високото ниво на професионализъм и компетентност, с което ми бяха представени ползите от такъв тип програми. Това ми помогна много бързо да разбера колко важно е да споделям и информирам хората, точно за този финансов инструмент. Прекрасно е, че се развивам с чудесен екип и среда, в които индивидуалността и силните страни на всеки един от нас са подчертани. Мисията ни е да променим финансовата култура в България. В същото време ние се обучаваме, забавляваме и пътуваме заедно, превръщайки всяка сфера от нашия живот в истинско Великолепие!

Борислава Стоймирска, Kонсултант по лично финансово планиране "Eurolife"


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

''Много се радвам, че последвах препоръката на моя близка приятелка и реших да инвестирам в мен самата чрез курса на Великолепната Йордана Димитрова. Тя е професионалист на много високо ниво и чрез своето търпение и разбиране, ден след ден ни помагаше да развиваме себе си и да вярваме, че всяка една жена е Великолепна по свой уникален начин. Чрез курсовете и всяка дама може да наблегне на своите силни страни, така че винаги да бъде стилна, красива и в същото време неотразима и пленителна!''

Борислава Стоймирска, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Борислава Стоймирска, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА


София