КЛУБ
Запознайте се с великолепната Анелия Петкова от "Клуб Великолепната Жена&a

Запознайте се с великолепната Анелия ПетковаАз съм феята на красотата и превръщам всяка Пепеляшка в Принцеса!
Имам Бутик за официални и булчински рокли Bridal Fashion!
Заповядайте, да изберете Вашата зашеметяваща визия за специален повод!

Контакти:
Анелия Петкова
Телефон: +359 885 007 477
Email: bridalfashion@abv.bg
Instagram: Bridal Fashion
www.bridalfashion.bg


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":

Анелия Петкова, Bridal Fashion


ВИЗИТКА:

Анелия Петкова е удивителна жена и бизнес дама, която вече15 години успешно управлява собствен бизнес в модния бранш. Собственик е на Bridal Fashion - официален представител за България на Pronovias, Vera Wang, Marchesa, Sherri Hill, Alyce Paris, Randy Fenoli, Modeca - световни лидери в производството на булчински, официални и коктейлни рокли.

Анелия е завършила Техническия университет в София. Има защитена докторска дисертация и е преподавала 11 години “Индустриален инженеринг”. Направила е 16 доклада по специалността, изнесени на международни конференции в чужбина и публикувани в чуждестранни списания. Специализирала е и в Полша, Чехия, Германия, Унгария, Хърватска.

Член е на Lions Club Sofia Vitosha - най-голямата благотворителна организация в света - Lions International.

Анелия Петкова, Bridal Fashion


Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

Имам честта да познавам Йордана Димитрова от 2012 година, когато беще избрана за една от най-красивите омъжени Дами в България. Винаги се е отличавала със стил, красота, добри обноски и класа.
Когато разбрах за съществуването на "Академия Великолепната Жена", много се зарадвах, защото първо - имаше голяма необходимост точно от такъв тип обучения за поведение, стил и личен бранд и второ - защото е напълно логично точно Йордана Димитрова да я създаде. Благодаря й от сърце, че имах възможността да бъда част от Академията, която е много полезни за всяка жена! Човек се учи цял живот, колкото и да знае, винаги има нещо ново, с което да допълни знанията си.
Желая успех на Йордана! Тя не само развива дейност, която много й подхожда, но забелязвам, че всички дами от Академията получават и постоянно внимание от нея, дори и след като са преминали курсовете. Това е наистина Великолепно и заслужава аплодисменти!

Анелия Петкова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Анелия Петкова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София