ПАРТНЬОРИ
Атанас Месечков книга "Бъди смел с Марти"

ПОКАНА от Атанас Месечков за спектакъла "Бъди смел с Марти"

Дами, заповядайте с Вашите деца на предпремиера на социално отговорната постановка "Бъди смел с Марти" на 17 февруари 2024 г. от 10:00 часа на сцена „АНТРАКТ“ в „Theatro-отсам канала“.

Този спектакъл е част от социалният проект “Растем заедно - нашата отговорност, техните усмивки” и включва поредица от кампании, свързани с теоретична и психологическа подготовка на децата по отношение на деликатни житейски ситуации с висок риск от посттравматично реакция.
Атанас Месечков, авторът на разказа, в сътрудничество с режисьора Димитър Стефанов, сценографа и кукловода Мария Банова, композитора Валерия Крачунова, и изпълнителката на песента Маги Джанаварова, са създали един незабравим свят, където децата могат да учат и да растат.
Спектакълът "Бъди смел с Марти" проследява историята как малкото мече Марти побеждава страхът от непознатото, страхът от ходенето на доктор, страхът от боцкането на лапичките. Представлението цели по забавен начин да вдъхне смелост в малките зрители и да обясни важността на здравето и ходенето на доктор.

Купете Вашият билет тук:
БЪДИ СМЕЛ С МАРТИ

Билет можете да закупите и на касата на „Theatro-отсам канала“ – София, ул. „Върбица“ 12
Атанас Месечков "Бъди смел с Марти"
С гордост ви представям моята нова авторска книга - "Бъди смел с Марти", част от поредицата "Растем заедно".

"Растем Заедно" не е просто проект, а начин да изразя себе си, като социално отговорен човек. Възпитанието и подкрепата, която ние дължим към децата ни е от голямо значение в моя бит и съществуване.

Серията от авторски книги, представени в рамките на проекта, имат за цел да помогнат на децата да се справят с трудни житейски ситуации и да развият важни практически умения. Този проект е създаден от мен с невероятните илюстрации на талантливата Камелия Топалова.

Вдъхновено от моите деца, "Растем Заедно" не предлага само приключения, но подкрепа и напътствия за нашите деца.

Част от приходите ще подкрепят социални и образователни инициативи за деца. Книгата ще бъде достъпна онлайн и по време на театрално турне, което стартира през февруари в София и страната.

- Атанас Месечков
Събитие