ТЕНДЕНЦИИ
Как да привличаме хората с магията на гласа си?

Как да привличаме хората с магията на гласа си?


„По дрехите посрещат, по ума изпращат“


Това, което може да се добави и към двете е гласът. Гласът украсява и добавя впечатление за човека, което остава в съзнанието на хората, дори когато затворим вратата. Гласът или добавя стойност към цялата визия на човека или отнема.

Животът ни е представяне пред другите. Всекидневно общуваме с шефовете си, с колегите, с клиентите си, със съпруга или съпругата, с децата. И увереният глас или ще ни издигне или ще ни постави на по-ниско стъпало в йерархията.

Всеки разговор, който водим цели да бъдем чути, всеки събеседник, пред който говорим става наша аудитория. Когато искаме да приемат нашата гледна точка, да продадем някой продукт, да ни изберат на интервю за работа, да очароваме любимия, трябва да имаме специални умения, за да можем да изразим мнението си, да отстоим правата си, да получим желаното.

Има вече и направление „гласов дизайн и имиджова реч“, което е различно от класическото ораторско майсторство, където се опитваш да се впишеш в някакви шаблони, четене на скороговорки с тапа между зъбите и се стараеш да звучиш като някой друг. Гласов дизайн е изключителна интересна работа с индивидуалните характеристики на речта и гласа на човека. Тя е съвкупност от знания по логопедия, сценична реч, озвучаване и психология. Когато се изгражда имиджова реч, се обръща внимание на силните страни и на индивидуалните способности. Освобождават се нагласи и вътрешни блокажи, които „притискат“ гласа и добавят към него капризни детски нотки, дрезгавина на неувереност, объркваща интонация.Гласът е невероятен оркестър, състоящ се от инструменти, които са единствените, предаващи вътрешният свят на човека. Масово дамите се оплакват, че не са чути от партньора си. Чувстват се потиснати, неразбрани, пренебрегнати. Това води до потиснатото самочувствие, блокаж на гърлената чакра и в крайна сметка често води до болно гърло. Когато започват да работят с гласа си - Дамите успяват да превърнат треперещия, тънък, несигурен глас... във впечатляващ, кадифен и запомнящ се глас!Анастасия Шахматова, WomanLifeBook

Дами, казвам се Анастасия Шахматова и съм треньор и консултант по личностно развитие и имам школа за жени WomanLifeBook.

В търсенето на допълнителни инструменти, които биха направили дамите щастливи, създадохме курс Магията на гласа и очарованието. Курсът помага да се развият качества на създаване на незабравимо впечатление за мъжкия пол, което превръща всяка жена в магнетична! Ако Ви е любопитно как бихте могли и Вие да го постигнете, това и много повече - свържете се с нас.


За повече информация и контакт:
Телефон: +359 897 096 907
www.womanlifebook.com

Автор: Анастасия Шахматова

ОТНОШЕНИЯ