ТЕНДЕНЦИИ
Новата формула на червилата Rouge Dior - еталон и иновация в грима!

Новата формула на червилата Rouge Dior - еталон и иновация в грима!

Още от създаването си през 1953 година Rouge Dior, иконата на грима, разширява границите на иновациите, за да се адаптира към желанията на жените.

Благодарение на опита на Питър Филипс, творчески и имиджов директор на Dior Makeup, Rouge Dior Forever се превърна в еталон за неразмазващ се1 наситен цвят - иновация, която изстреля червилата в ерата на ултраефективността. Rouge Dior Forever - наличен в стик и течен формат - продължава да изследва нови области: силен блясък с Rouge Dior Forever Liquid в нов лаков финиш и експертност в цвета с Rouge Dior Forever стик и разширената му гама от nude нюанси.
ROUGE DIOR FOREVER LIQUID
Ултра блясък, който не се трансферира
С Rouge Dior Forever Liquid и новото му лаково покритие Къща Dior изследва един нов аспект на устойчивия на трансфериране цвят, като за първи път съчетава ултра блясък с дълготрайност. Този нов финиш се разкрива в блестяща тъмносиня опаковка, отразяваща лаковото покритие върху устните. Тя е елегантно оформена със сребриста лента, украсена с мотив на канаж - вечен код на Къщата.
ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЯ
Дава път на силния блясък

В резултат на няколкогодишни изследвания Rouge Dior Forever Liquid Lacquer постига невъзможното: той съчетава крайностите, като за първи път комбинира интензивен блясък и устойчив на трансфериране цвят. Той осигурява 12 часа устойчив на размазване силен блясък и 12 часа перфектна трайност, без да прави компромис с комфорта.

Rouge Dior Forever Liquid Lacquer разширява границите на устойчивата на трансфериране дълготрайност, благодарение на иновативна формула: двуфазна формула, която трябва да се разклати за 5 секунди преди нанасяне и която съчетава две фази, посветени на устойчивият блясък и ултрапигментацията, за жив и сияен резултат от грима. Тази уникална техника на нанасяне позволява безпрецедентно представяне в света на цветовете. В продължение на 8 часа устните са хидратирани. Изглеждат
пухкави, като остават идеално еластични и меки. Апликаторът с форма на венчелистче осигурява идеално равномерно покритие с едно движение. Продуктът се събира в длъбнатината на венчелистчето, а върхът осигурява прецизна линия.
Факторът "уау" не се състои само във възхитителния резултат от грима: знаейки, че този дълготраен лак блясък също така е устойчив и не оставя отпечатъци, е напълно зашеметяващо!
Питър Филипс, Творчески и имиджов директор на Dior Makeup
ПАЛИТРА

За тази нова глава течният лак Rouge Dior Forever Liquid Lacquer се разкрива в 8 ултрапигментирани, ярки нюанса, които отговарят на всяка нужда и настроение. След като разклатите флакона, за да нанесете червилото, преоткрийте емблематичните нюанси на Dior:

  • Емблематичното червено 999, е истинско червено, което кара всяка жена да изглежда красива благодарение на перфектния си цветови баланс. Тройното 9 идва от първите две червила, лансирани от Christian Dior - 9 и 99. Характерният червен нюанс на Dior разкрива нов, интензивно сияен аспект в новото си лаково покритие.
  • Наситеният универсален нюанс на розово-кафяво 720 Icone е перфектната комбинация от кафеникаво розово и наситено синьо, този култов цвят на къща Dior е преоткрит в блестяща, още по-жизнена версия.
  • Кафявочервеният нюанс 840 Rayonnante е червено, подсилено с кафяво докосване, което е елегантно и жизнено.
  • 100 Nude Look е мек бежов нюд, подчертан с нотка на розово за съвременна интерпретация на цвета.
  • 200 Nude Touch е топъл бежов нюд, който е едновременно елегантен и непреходен и който добавя завършващ щрих към всяка визия.

Тези нюд нюанси се превърнаха в задължителни, интерпретирани тук в ултрабляскави версии.
ROUGE DIOR FOREVER
Нюд експертът, устойчив на трансфериране
Революцията на устойчивост на Rouge Dior Forever също се разширява с палитрата си от все по-богати цветове. Благодарение на опита на Питър Филипс в областта на цветовете, Rouge Dior Forever пише нова глава, оцветена в нюанси. Сега той предлага разнообразна палитра от нюд цвят, която съответства на различните тонове на кожата и отговаря на нуждите на всяка жена.
РЕИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА НЮД

Питър Филипс инициира международно проучване, проведено от лабораториите на Dior върху повече от 500 жени в продължение на 3 години, с цел да се идентифицират различните тонове на устните и свързаните с тях цветове на кожата в целия свят. Науката на Dior използва това проучване и собствения си опит в областта на цветовете, за да създаде нови нюанси на Rouge Dior Forever - първото устойчиво на
трансфериране червило в гилза на Dior. Гамата е обогатена с нова палитра от нюд цветове, така че всяка жена да може да открие идеалния си нюд нюанс. Тази нова пълна гама наистина подчертава естествените тонове на устните. Тя изпълнява всяко желание - от най-бледото бежово до най-наситеното кафявo.

Тази нова цветова палитра предлага широка гама от нюанси, което дава възможност на всеки да открие своя идеален nude цвят, независимо дали търси естествен или по-дързък вид
Когато избраният от вас нюанс на устните изглежда като естествено ваш, вие имате идеален нюд. За някои фин нюанс е достатъчен, а за други по-дълбок нюанс може да бъде перфектният нюд.
Питър Филипс
ЗАВЪРШЕК, КОЙТО НЕ ОСТАВЯ СЛЕДИ

Тази вече емблематична формула предлага 16 часа устойчивост на размазване и 16 часа комфорт.
Rouge Dior Forever съчетава опит в областта на цветовете и изключителна формула. Лабораториите на Dior са комбинирали допълващи се съставки, за да осигурят интензивност и равномерност на цвета, както и еластично прилепване и издръжливост. В непрекъснато търсене на съвършенство Къщата обогати Rouge Dior Forever с високо летливи масла, които оптимизират плъзгането при нанасяне, както и фиксирането на цвета, за изключителен комфорт и носене. И тъй като флоралната наука на Dior винаги е в услуга на цвета, Rouge Dior Forever е концентриран в екстракт от червен божур - емблематичното цвете на линията, което помага да се запази естествената хидратация на устните и да се разкрие пълният им блясък.

Истинска иновативна формула, Rouge Dior Forever преодолява всяко предизвикателство. Екстрактът от цвят на божур е с естествен произход, а ароматът му е съставен от 80% съставки с естествен произход.
КРАСОТА