КЛУБ
Боряна Христова-Личкова

Запознайте се с великолепната Боряна Христова-Личкова

Великолепната Жена

Създавам хармония отвътре навън!
Водеща съм на семинари за женско здраве, диетология и лечебни Мандала танци. Както и архитект с афинитет към интериорния дизайн.
Мога да съм ви полезна, ако искате да подобрите физическото и душевното си здраве, да свалите килограми, да се свържете и разгърнете своята женственост, да хармонизирате и обновите средата в дома и офиса си и да преобърнете живота си към по-добър, щастлив и вдъхновяващ!

КОНТАКТИ:
Боряна Христова Sun
+359 887058525
www.boryanahristova.com

Арх. Боряна Христова
+359 887058525
www.proarchbg.com


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Боряна Христова-Личкова, Архитект в "Проарх"


ВИЗИТКА:

Боряна Христова реализира себе си в на пръв поглед две различни направления, но всъщност силно свързани и даващи едно на друго – архитектура и интериорен дизайнер от една страна , психология, коучинг и диетология от друга.

Боряна Христова е завършила Университета по Изкуствата в Берлин, познат като UdK Berlin, през 2006 година. Времето, прекарано там и дава възможността да се срещне и обучава при най-добрите архитекти в Европа – като швейцарския архитект Петер Цумтор и австрийския архитект Адолф Кришаниц,  Яу Мин Пей, който е създател на стъклената пирамида пред Лувъра и Coop Himmelblau. Продуктивната и творческа среда, културният обмен със състуденти от цял свят и множеството пътувания и посещения на най-значимите примери на модерната архитектура в Германия,Франция, Белгия, Швеция, Дания, САЩ, Китай и Австралия затвърждават у нея изначалния стремеж към красота и хармония. В работата си тя търси преливане между душевността на обитателите на пространствата, функционалните удобства и кореспондирането със заобикалящата средата.

Архитектурата е източник на великолепни истории, които чакат да бъдат измислени, визуализирани и построени. Щастлива съм да се развивам в тази хуманна професия, която изисква усет за красивото, творчески талант, психологически подход, търпение и любов към хората“, казва Боряна Христова.

Понастоящем работи в семейната Архитектурна компания ПРОАРХ в Пловдив,както и в създадената от нея компания за интериорен дизайн и изпълнение до ключ ХБ КОНЦЕПТ ЕООД. Сред проектите и са множество интериори на хотели, обществени сгради, еднофамилни къщи и апартаменти. Вдъхновение черпи както от природата, така и от душевността на хората. За нея човешкият контакт е особено важен, добрата комуникация – изключително ценна. Със своите проекти арх. Боряна Христова печели множество архитектурни призове. Ежегодно е сред наградените от VIP Property AWARDS. През настоящата година спечели приза в международния конкурс Мисис Дама на Годината.

Освен на архитектурата и интериорния дизайн Боряна Христова се посвещава и на израстването на личността и на това да свързва хората с техния потенциал и да ги подкрепя в постигането на мечтите и целите им. Тя е водеща на женски кръгове, семинари за здраве, хранене и мениджмънт на стреса. Боряна е един от малкото сертифицирани треньори по Мандала танц в България и е единствената ученичка на Дорийн Върчу в страната по метода Интуитивно лечение. Още на 16 годишна възраст тя учи медицински Чи Гун при д-р Ван Циен Цюн от китайската правителствена болница. В годините е надграждала знанията си в множество обучения на д-р Ерик Пърл, Диана Купър, Робин Шарма, Тони Робинс, Т. Харв Екър.


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

"Мила Йордана, сърдечно ти благодаря за възможността да си мой Ментор! Месеците, в които всяка седмица имахме събития на живо, уебинари и домашни, ми дадоха - осъзнатост, целеустременост, мотивация и вяра, че всичко е възможно с отдаденост и любов. Безценна беше твоята топла подкрепа, лекотата, с която ти предаваше дори и трудната за преглъщане истина. Хареса ми акцента, който поставяш по отношение на баланса - време за семейството, време за себе си, време за развитие на бизнесите ни. Разговорите ни бяха изпълнени с много мъдри съвети, от твоя житейски опит и меко насочване към най-правилния за мен път - за да постигна целите, които желая. Всички събития бяха обогатяващи и надграждащи всяка сфера от живота, в която желая да се развивам - аз като личност, кариера, семейство, финанси, здраве, обноски, външен вид. Възможността да общуваме със стойностни и успешни дами, с богата душевност и дългогодишен опит в бизнеса, ми помогнха да филтрирам и структурирам идеите си и придобия повече увереност при тяхното реализиране. Благодаря на теб и на всички Дами от Кръгът на Великолепната Жена!"

Боряна Христова-Личкова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Боряна Христова-Личкова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Великолепната Жена
Пловдив