КЛУБ
Боряна Христова-Личкова

Запознайте се с великолепната Боряна Христова-Личкова

Великолепната Жена

Създавам хармония отвътре навън!
Водеща съм на семинари за женско здраве, диетология и лечебни Мандала танци. Правя индивидуални консултации с цветни есенции, хипноза и констелации.
Мога да съм ви полезна, ако искате да подобрите физическото и душевното си здраве, да свалите килограми, да се свържете и разгърнете своята женственост, да хармонизирате средата в дома и офиса си и да преобърнете живота си към по-добър, щастлив и вдъхновяващ!

КОНТАКТИ:
Боряна Христова Sun
+359 887058525
www.boryanahristova.com

Арх. Боряна Христова
+359 887058525
www.proarchbg.com


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Боряна Христова-Личкова, Архитект в "Проарх"


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

"Мила Йордана, сърдечно ти благодаря за възможността да си мой Ментор! Месеците, в които всяка седмица имахме събития на живо, уебинари и домашни, ми дадоха - осъзнатост, целеустременост, мотивация и вяра, че всичко е възможно с отдаденост и любов. Безценна беше твоята топла подкрепа, лекотата, с която ти предаваше дори и трудната за преглъщане истина. Хареса ми акцента, който поставяш по отношение на баланса - време за семейството, време за себе си, време за развитие на бизнесите ни. Разговорите ни бяха изпълнени с много мъдри съвети, от твоя житейски опит и меко насочване към най-правилния за мен път - за да постигна целите, които желая. Всички събития бяха обогатяващи и надграждащи всяка сфера от живота, в която желая да се развивам - аз като личност, кариера, семейство, финанси, здраве, обноски, външен вид. Възможността да общуваме със стойностни и успешни дами, с богата душевност и дългогодишен опит в бизнеса, ми помогнха да филтрирам и структурирам идеите си и придобия повече увереност при тяхното реализиране. Благодаря на теб и на всички Дами от Кръгът на Великолепната Жена!"

Боряна Христова-Личкова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Боряна Христова-Личкова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Великолепната Жена
Пловдив