КЛУБ
Запознайте се с великолепната Станимира Стефанова

Запознайте се с великолепната Станимира Стефанова


Връщам Вашата усмивка!
Аз съм специалист по функционална и естетична стоматология.
Правя обстойна диагностика и анализ на вашето съзъбие посредством съвременни дигитални технологии и намирам дълготрайни решения за Вашата усмивка.

КОНТАКТИ:
Д-р Станимира Стефанова
Телефон: +359 899 48 11 11
Email: dentaprime.city@dentaprime.com
Instagram: Dr. Stanimira Stefanova
Youtube: Как да постигнем красива и бяла усмивка? - интервю с Д-р Стефанова


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Д-р Станимира Стефанова, Dentaprime


ВИЗИТКА:
Станимира Стефанова е вдъхновяваща и лъчезарна съвременна дама, независима и успешно реализирана като стоматолог в една от най-добрите дентални клиники в Европа - Дентапрайм, град Варна.

Родена е в град Ловеч, възпитаник е на немската езикова гимназия, зодия Телец. Следвайки вътрешното си желание да създава красота и едновременно с това да лекува, избира стоматологията като свой професионален път. Дипломира се през 2010 година в гр. Пловдив, а част от обучението си прекарва и в Берлин.

Започва работа с български и чуждестранни пациенти в иновативната, просперираща клиника Дентапрайм в град Варна. Благодарение на нейната упоритост, вродения усет за професионализъм и нестихващо желание да се учи, в комбинация с интензивността на работата и модерните технологии в клиниката, д-р Станимира Стефанова натрупва изключително богат и разнообразен клиничен опит. Само за няколко години се утвърждава като специалист както във възстановителната стоматология и протектика върху зъби и импланти, така и в цялостната рехабилитация при частично и напълно загубени зъби.

За няколко години се премества да живее в София, където е част от екипа на друга успешна клиника. Но след майчинството морската столица и предлага нови възможности - да предаде натрупания опит и професионализъм на младите кадри. Д-р Станимира Стефанова участва в обучението на новите лекари като част от академията на дентална клиника "Дентапрайм". Впоследствие приема със силна мотивация и ентусиазъм следващото си предизвикателство - да стане ръководител на екип от лекари, профилирани в обстойна триизмерна диагностика и планиране на цялостно лечение. Към момента е посветена на мисията си да връща усмивката на хората и заедно с това пълноценният им и щастлив живот, ментор е на млади лекари и развива специализиран екип. Съчетавайки едновременно сила, нравственост и издръжливост с топлота и мекота, д-р Стефанова е олицетворение на магията на женствеността, въплътена в нежно лидерство.

Въпреки, че живее на морето, свободното си време прекарва често в планината - изкачва върхове, прави пикник на скалите, ходи на палатки, кара сноуборд или бяга маратон. Станимира обича всичко естествено и диво, обича да опознава нови места, да пътува или просто да бъде сред природата и да се вдъхновява.

Освен успешното си професионално развитие, Станимира следва и вътрешният си стремеж за личностно развитие, духовно израстване и осъзнаване като жена. Посещава курсове и семинари на езотерични, психологични, женски и духовни теми, занимава се с йога, енергийни практики, танц мандала. Желанието и да се учи и развива във всяка сфера от живота, я довежда и в Академията за Великолепие на Йордана Димитрова.

Д-р Станимира Стефанова, Dentaprime


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

“Всяка жена може да усъвършенства себе си и да развива своята красота, женственост, енергия, маниери, обноски. И е толкова приятно и естествено, когато се чувстваме изпълнени с великолепие и разпръскваме тази енергия в света около себе си. Записах се в Академията по препоръка на моя приятелка. Знанията са изключително полезни и актуални, а Йордана ги предава по достъпен, топъл и добронамерен начин. Няколко месеца след като завърших курса, продължавам да прилагам наученото в ежедневието си и да се зареждам с Великолепие. Курсът е вдъхновяващ за всяка жена. Благодаря на Йордана за стойността и знанията, които обогатиха живота ми!"


Станимира Стефанова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Станимира Стефанова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Варна