КЛУБ
Запознайте се с великолепната Мария Стоянова

Запознайте се с великолепната Мария Стоянова

Аз съм рицар в лъскави доспехи, който се бори с несправедливостта в света!
Бляскави доспехи, защото обичам стилните и елегантни дрехи, а рицар, защото изправям нарушителите на закона пред съд.
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Мария Стоянова, юрист
ВИЗИТКА:

Мария Стоянова е пример за това как успешната жена със сериозна професия също може да изглежда стилно, елегантно и женствено. Тя е юрист по образование и доказан професионалист в своята област.

Има 13 годишен практически опит в сферата на наказателното право, международно правното сътрудничество по наказателни дела и разследвания на злоупотреби с евро средства като е работила в едни от най-големите институции в България, Хага и Брюксел. В продължение на 6 години заема отговорна ръководна позиция. Тя непрекъснато усъвършенства и надгражда своите професионални познания като е участвала в редица международни семинари , обучения и конференция.

От 3 години работи активно върху своето личностно развитие. Мария е благословена с невероятен син на 15 години, с който много се гордее. В свободното си време обича да спортува, да танцува и да пътува с близките си хора. Нейна страст е здравословното хранене, като обича да измисля свои авторски здравословни рецепти.
Мария Стоянова, юрист
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Чувах толкова много хубави отзиви от успешни дами, че има живот преди и след участието им в Академията ''Великолепната Жена''. Честно да си призная бях скептично настроена. Сега, след като преминах програмата, мога с ръка на сърцето да призная, че вече и аз съм една от тези дами, за които съществува живота преди и след програмата. Благодарение на нея усвоих нови умения и знания, които с лекота ме доближават до образа на Великолепната за мен жена. Толкова много ми хареса, че след програмата се записах и в Менторската програма на Йордана Димитрова. Щастлива съм тя да бъде мой ментор по личен бранд, имидж и емоционална интелигентност. В тази сфера, тя е най-добрият професионалист в България!
Мария Стоянова, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Мария Стоянова, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
София Брюксел