КЛУБ
Емилия Георгиева в Клуб Великолепната Жена!

Запознайте се с великолепната Емилия Георгиева


Аз съм ръката, държаща вашето огледало за увереност и успех!
Стилист и имидж консултант!
Помагам Ви да правите отлично впечатление и да привличате изобилието в живота си!

КОНТАКТИ:
Емилия Георгиева
Телефон: +359 889 531 570
Facebook: ОгледалО / Стил и имидж с Емилия Георгиева
Блог: ОгледалО - Style and Design by Emiliya Georgieva


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Емилия Георгиева, Стилист и Имидж консултант в "ОгледалО"


ВИЗИТКА:

Казвам се Емилия Георгиева и съм една щастлива жена, съпруга, майка и баба!
Аз съм на 56 години, но душата ми е все още на Христова възраст и упорито си остава там. Надявам се това да бъде така за още много години напред. Благодаря на природата си и своята "лъвска " зодия за непресъхващия извор на надежда и сила за справяне с трудностите в живота. На веруюто, че "Няма начин да няма начин", както и това, че душата ми е непресъхващ извор на любов, която раздавам на всички!

Завършила съм "Счетоводство и контрол" в Икономическия Университет в гр. Варна. Като такава, съм работила само две години след завършването на образованието си . После около 8 години бях майка и домакиня. Годините, в които отглеждахме малките си деца бяха трудни не само за нас, но и за цялото ни общество. Така се принудихме да заминем в Америка при наши роднини, но без децата си. Те останаха тук при моите родители, тъй като нямахме право на пребиваване, а трябваше да спечелим пари за да си купим собствено жилище.

Така заминахме през далечната 1997г. и се върнахме в началото на 2000 година. Много труден период както за мен и съпруга ми, така и за децата, и родителите ми. Но го изживяхме с взаимна подкрепа и търпение, с много любов и надежда.
Един от най-щастливите ми мигове в живота ми беше този да прегърна децата си отново след 3 годишна раздяла. И завърнали се, отново започнахме от нулата. Създадохме семейната си фирма с много оптимизъм и със силата, че вече сме заедно цялото семейство и ще се справим с всичко! Така минаха повече от 16 години съвместна работа, заедно с моя съпруг.

Неусетно навърших 50 години и тогава дойде желанието ми за промяна в професионален план за мен. Явно всичко е било дълбоко желано, защото реших, че е дошло времето да се развивам самостоятелно. Така започна трудното ми пътуване към себе си. Страхувах се от рязката промяна, от евентуален провал от предстоящото. Но както казах страха ме води винаги до фразата - "Няма начин да няма начин". Завърших Интериорен дизайн и теория на изкуството в Обучителен център "Нет Ит" гр. София. След това курса по Приложна психология при проф. Гешанов и най-накрая Академия за стилисти при стилист Румяна Величкова и Кристина Крънчева отново в гр. София.. От тогава минаха повече от 5 години и сега се усъвършенствам непрекъснато в професията си като стилист и имидж консултант. Участник съм в Бизнес Академията на Неви Коева в гр. Варна и съм последовател на руската стилистка и имидж консултант Екатерна Малярова. Приех нейното мото - ''Милион красиво облечени жени!" като мое, защото в него видях всичко най-ценно и движещо ме в сегашната ми професия, която обожавам! Аз съм Стилист и Имидж Консултант!

Вярвам, че всяка жена заслужава да изглежда красива! Разбира се, концепцията за красота може да бъде много различна при всеки. Но е важно една жена да бъде в хармония с образа си. Заедно с хармонията идват и увереността, женствеността, привлекателността. Тя започва да се отървава от много комплекси, които има. Комплекси, които й пречат да се чувства като Жена. Защото, когато една жена се чувства красива тя е уверена и успешна! Тя създава и възпитава красота в децата си и обществото! Такава жена прави света по-добро място за живеене. 

Гледайки клиентите си забелязвам, че промяната на външния им вид, и като цяло промяната на имиджа, им помага да се чувстват красиви и щастливи. Новите дрехи сами по себе си, не могат да променят живота и кариерата Ви. Просто новите дрехи и новата визия, Ви карат да се чувствате различни. Започвате да привличате в живота си по - качествени хора. И събитията в живота Ви се променят. За мен най -добрата награда е да видя доволните ми клиенти!

Емилия Георгиева, Стилист и Имидж консултант в "ОгледалО"


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

"Каквото и да кажа, думите ще бледнеят пред чувството ми на благодарност и стойност, която получих през тези 3 месеца. Отлично и професионално представените теми, са изключително полезни, интригуващи и изграждащи всяка една съвременна жена, съпруга и майка. Защото всяка от нас се стреми да бъде носителка на красотата, нежността, изяществото и елегантността. Допълнително от тези качества ние сме умни, истински професионалистки, непрекъснато желаещи да се обогатяваме и усъвършенстваме. Не на последно място, за всяка една от нас любовта към живота, семейството и приключенията са нещата, които ни обединяват! Препоръчвам от цялото си сърце и душа Академия Великолепната жена ! Начина, по който всяка дама ще намери пътя към своя хармоничен, балансиран и изграждащ път за щастие в живота си! Много съм щастлива и ще съм благодарна на Йордана Димитрова за цял живот! Тя се превърна в мой вдъхновител и ментор!"

Сертификат "Личен Имидж и Бранд" на Емилия Георгиева, за премината програма "Код ВЕЛИКОЛЕПНА", и Статуетка за приемане в "Клуб Великолепната Жена".

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Варна