КЛУБ
Запознайте се с великолепната Красимира Делева

Запознайте се с великолепната Красимира Делева

Телепортирам всичко до 200 тона.
Съосновател и съсобственик съм на семейна компания на транспорт и спедиция на стандартни и извънгабаритни товари.
Ако имате нужда от транспорт на товари и спедиция ние от Тия Логистикс сме насреща, за да Ви помогнем!

КОНТАКТИ:
Красимира Делева
Телeфон: 0878338751
E-mail: krasimira.deleva@tialogistics.com
www.tialogistics.com
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Красимира Делева, Тия Логистикс
ВИЗИТКА:

Красимира Делева започва своето професионално развитие в банковата сфера като кредитен инспектор жилищно и потребителско кредитиране, но избира да продължи в транспортния бранш.

Заедно със съпруга си са в транспортния бизнес от 2005 година, а през 2009 година основават своята компания Тия Логистикс. Фирмата извършва транспорт, спедиция и превоз на извънгабаритни товари до 200 тона, градят я с много отдаденост и любов и успяват да я наложат като една от най-предпочитаните и коректни фирми в тази сфера. Обичат предизвикателствата и упешно развиват и специализирания транспорт. Красимира споделя, че ежедневно ѝ се налага да решава казуси и да взима важни решения, но точно там е чара - в предизвикателствата на този интересен бизнес.

Красимира обича да чете бизнес литература, книги за личностно развитие и автобиографии на успели личности. Тя смята, че това е нейният начин да се надгражда и да се докосне до начина на мислене, на големите умове!

За Красимира Делева най-важно е семейството, тя е голяма почитателка на семейния дом и уют. Заедно със съпруга си са ръка за ръка и в бизнеса, и в живота. Имат две прекрасни деца - госпожица на 17 години и бъдещ кавалер на 4 години. Тя споделя, че уикендите посвещава на семейството и изграждането на добра връзка с децата и съпруга си. Обича да се развива, да контактува с нови, интересни и вдъхновяващи хора.
Красимира Делева със съпруга си
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Когато се записах в програмата Код Великолепна през октомври 2022г. си мислех ,че просто се записвам в един онлайн курс за личностно развитие. Бях много приятно изненадана и удивена от уникалността на програмата, която всъщност никога не бих нарекла "просто един курс за личностно развитие".
Много ми беше странно когато чувах хора ,които след определен ключов момент в живота им, той се е променил драстично в определена посока. Сега ги разбирам и мога да кажа същото: Животът ми се дели на Преди и След "Код Великолепна". Претърпях невероятна вътрешна и външна трансформация, която ме направи по-добра версия на мен самата, показа ми, че първо трябва да се погрижа за себе си, да „дам първо на себе си, за да има от къде да давам на хората, които обичам.
Код Великолепна е една изключително богата и комплексна програма, поднесена с финес, която всяка уважаваща себе си дама трябва да премине. Това е едно богатство, което дава. Ще ви даде повече, отколкото сте си представяли, ще балансира живота ви и вие ще искате още! Всички дами докоснали се до прекрасната Йордана и до другите удивителните дами, които тя привлича около себе си, сме очаровани от удивителната женска енергия, която се завихря всеки път на живите събития и искаме да бъдем в програмата отново и отново .
Аз съм вече за трети път, разбира се в различни вариации на програмата и както обичаме да се шегуваме с другите дами на срещите – абонираме се до живот! Всяко живо събитие е истинско удоволствие, дава изключителен положителен заряд и невероятна мотивация!
Мога да кажа от сърце, че Програмата "Код Великолепна" предоставя уникална вътрешна и външна трансформация за цял живот! Благодарна съм ,че съм част от Великолепието!
Красимира Делева, Клуб "Великолепната Жена"
Йордана Димитрова и Красимира Делева, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
Харманли