КЛУБ
Запознайте се с великолепната Васка Бакларова

Запознайте се с великолепната Васка Бакларова


Помагам на България да оцелее и да се справи с демографската криза!
Аз собственик и съосновател на платформата ОМНИ.
Свързвам фирмите и търсещите работа по иновативен начин.

КОНТАКТИ:
Васка Бакларова
Телефон +359 888 378 110
www.omnihuman.devПредставяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Васка Бакларова, ''OMNI Human Development'' - платформа, която свързва фирмите и търсещите работа по иновативен начин


ВИЗИТКА:

Васка Бакларова е очарователна бизнесдама с много голяма професионална биография.
През последните 2 години чрез Агенцията си за корпоративно развитие Васка Бакларова развива проекта „Подай ръка, създай работна сила“, с който цели да намали пробойните между фирмите на пазара на труда и завършващите студенти, като работи тясно в насока кариернатa им ориентация и развитие в България. Проектът прераства в мащабна онлайн разработка за хората търсещи своята реализация.

ОМНИ ХЮМАН е първата по рода си платформа в България за интерактивно свързване на хора с фирми, университети и неправителствени организации посредством целево селектиране. Всяко лице може да направи своя регистрация, като въведе точни данни за себе си, за своите умения, личностни качества, притежавани умения и сертификати и създаде свой пълен ОМНИ Профил. Платформата предлага възможност, всеки търсещ работа да открие и реализира своите силни страни чрез тест за личностно и кариерно развитие. На база резултатът от този тест може да намери конкретно своята професия, която да му донесе личностно удовлетворение и развитие с лекота. Всеки, който се регистрира в платформата става ОМНИ Приятел. Васка и екипът й ще съпровождат всеки индивидуално по пътя до мечтаната работа, водени от мъдрите думи на Конфуций:
Избери работата, която обичаш, и тогава няма да бъдеш принуден да работиш и един ден през живота си.“

През Октомври 2020 в пандемична обстановка поема предизвикателството да стартира Бизнес Лейди Клуб Пловдив. Към днешна дата клубът има 20 члена и продължава да набира популярност сред дамите в бизнес средите на Пловдив.

Мотото на клуба е, че в живота дамите не е важно да бъдат просто богати, красиви, известни, високообразовани или перфектни, важното е да дават стойност и да оставят следа след себе си!

Васка Бакларова, Председател на "Business Lady Club - Пловдив"


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

"Академия Великолепната Жена" дава самочувствие и класа на всяка дама! Практическите съвети и логично подбраните в последователност теми допринасят за изграждането на образа на съвременната бизнес лейди. В това число основно и най- важно първоначално впечатление прави визията и, след това поведението и комуникацията и. Майсторството на класната жена е да бъде в хармония със себе си и да балансира перфектно времето си между семейството, бизнеса и личните моменти, които си подарява. Всички тези теми са разработени в детайли и дълбочина от Великолепната Йордана в програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА".
Дами, препоръчвам я с удоволствие!"

Васка Бакларова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Васка Бакларова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Пловдив