КЛУБ

Запознайте се с великолепната Йорданка Николова


Правя света едно по-добро място за живеене!
Аз съм преподавател, лектор и консултант по финансова грамотност и счетоводство. Работя за подобряване на финансовите знания и умения, както на подрастващите, така и на хора от различни социални групи, учейки ги, как да управляват парите си. Провеждам консултации за стартиране на бизнес, успешно регистрирам дружества.

С удоволствие ще съдействам при работа по проекти, свързани с образованието, личните финанси, професионалното ориентиране и повишаване на финансовата грамотност на младите хора, помагайки им да изградят един по-добър, по-сигурен и удовлетворяващ живот за себе си и близките си.

КОНТАКТИ:
Йорданка Николова
Телефон: +359 888 60 10 88
Email: dani_nikolova1@abv.bg
Facebook: Дани Николова
Facebook: Лилиум Консулт


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Йорданка Николова, Преподавател и консултант по финансова грамотност и счетоводство


ВИЗИТКА:

Йорданка Николова е преподавател по икономика, счетоводство, предприемачество, финанси, банково дело, мениджмънт, маркетинг, лични финанси, финансова грамотност.
Член на Асоциацията на жените предприемачи в България „Селена“ от 2019 година.
През 2021 година преминава програмата ''Код Великолепна'', а през 2022 година продължава своето израстване, участвайки в Менторска програма ''Кръгът на Великолепната Жена'', под наставничеството на прекрасната Йордана Димитрова.

Йорданка е магистър по финанси с над 26 годишен професионален опит в сферата на финансите. Работата и преминава през банковата сфера, като външен оценител на проектни предложения по европейски програми и над 14 години в счетоводното обслужване и консултиране на дружества.

През 2018 година тя намира своето призвание в образованието, преподавайки дългогодишният си професионален опит и знания на младите хора.
С втора диплома по педагогика и специализация „Мениджмънт в образованието“, Йорданка паралелно със счетоводното обслужване на дружества, се занимава и с преподавателска дейност. Вярва, че качественото образование е в основата на изграждането на проспериращо общество. За нея е огромно удоволствие да предава своите знания и умения на младите хора, които са и носителите на промяната в света.

Днес, Йорданка работи за подобряване на финансовите знания и умения, както на подрастващите, така и на хора от различни социални групи. Провежда консултации при стартиране на бизнес, регистрира дружества. Планира организиране и провеждане на обучения, насочени към подобряване на финансовата грамотност, към придобиването на знания и умения, необходими за успешно управление на личните финанси, знания помагащи ни да си създадем един по-щастлив живот.

В личен план, Йорданка е майка на две деца, дъщеря на 18 години и син на 11 години, които са най-голямата и радост, нейната опора и вдъхновение. Вярвайки, че зад всяка успяла, уверена и изискана жена, стоят знания, умения и осъзнатост, Йорданка продължава да учи и да развива своите лични и професионални качества. Интересува се от личностно развитие, посещава редица курсове, чете книги, опознава себе си, цени важните неща в живота и се стреми да постигне баланс в живота си. Обича да общува с хора, да се запознава с нови личности, да прекарва прекрасни моменти с приятелки по „женски“.

Убедена е, че истинската красота на една жена е съчетание от нейната физическа и душевна красота, от нейното излъчване, интелект, поведение, елегантност, блясък в очите и харизматичност!

Йорданка Николова, Преподавател и консултант по финансова грамотност и счетоводство


Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

За мен бе истинско удоволствие да участвам в програмата ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'', да премина през това вълнуващо пътуване към самата себе си, към Елегантността и Великолепието. Благодаря от сърце на Великолепната Йордана Димитрова, за споделените знания, за нейната всеотдайност, личен пример и вдъхновение, с които ни поведе по пътя на Великолепието!
Горещо препоръчвам програмата ''Код Великолепна'' на всяка дама, където ще получи безценни знания, съвети, които ще направят живота Ви по-осъзнат, красив, пълноценен и щастлив!

Йорданка Николова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Йорданка Николова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Самоков