КЛУБ

Запознайте се с великолепната Десислава Авджиева


Превръщам невъзможното във възможно с алтернативни идеи и подходи!
Аз съм създател, собственик и управител на Alternative Advertising” - рекламна агенция с доказан професионализъм в популяризиране на брандове, самостоятелното изпълнение от създаването на креативни концепции до цялостното реализиране и организиране на събития и BTL активности.

КОНТАКТИ:
Десислава Авджиева
Телефон: +359 887 254 317
Е-mail: d.avdjieva@alternative.bg
LinkedIn: Desislava Avdzhieva


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Десислава Авджиева, “Alternative Advertising"


ВИЗИТКА:

Десислава Авджиева е амбициозна и креативна жена-предприемач, която обича екстремните преживявания и всичко българско и родно! Родена е във Велико Търново, но прекарва по-голяма част от живота си в София. Живее под мотото “Something new everyday” (“Нещо ново всеки ден”), както в личен, така и в професионален план. Има дългогодишен опит в областта на рекламата, събитийния мениджмънт и създаването на идентичност на марката. 

Започва да работи още от 14-годишна, като първата и работа е в печатница. Дипломира се като магистър по връзки с обществеността, а през 2015 година завършва успешно един от първите випуски на “Женска лидерска академия”. Създава агенцията “Alternative Advertising” през 2008 година в зората на кризата, водена от силната вяра, че няма невъзможни неща, а само все оше неизмислени. През 2021 година, “Alternative Advertising” се обединява в успешно партньорство с дигитална агенция SEOMAX, тъй като Деси изповядва мисленето, че заедно хората могат да бъдат по-успешни, както поотделно, така и като общо цяло пъти повече.  

Десислава Авджиева е заместник председател на Асоциация на жените предприемачи в България “Селена”. За нея предприемачеството е като игра, която постоянно променя правилата си. Деси лесно може да смени високите токчета с маратонки и стилната дамска чанта с базука - и да се чувства удобно и в двете роли! Харесва спортове като конна езда, ветроходство, парапланеризъм, но е силно увлечена по пиано, пеене и рисуване и дори намира пресечна точка между всички тези разнолики дейности. Старае се постоянно да опитва нови неща, които да разпалват страстта и да я обогатяват интелектуално, емоционално и духовно.

Съосновател е на WolfXR, компания предлагаща услуги и продукти в областта на виртуалната и добавената реалност. В компанията създават цялостни решения за бизнеса, прилагайки иновациите.

Богатият и  опит в областта на ПР-а, маркетинг и брандинга, както и като бизнес консултант, са причината през 2021 година да създаде и Brand Success - академия за изграждане на личен и корпоративен бранд, която освен обучения, организира и Mastermind събития, които се радват на огромен интерес и местата за тях бързо се изчерпват! През май месец 2022 година дори стартират извънредни две нови групи - една офлайн и една онлайн.

За Деси не е никакъв проблем да носи няколко дини под една мишница. Защо ли? Защото няма да се мъчи да ги носи под една мишница! Ще измисли алтернативно решение как да разпредели тежестта им правилно и ще се справи без проблем! Нейният съвет е да не се страхувате от предизвикателствата - мислете алтернативно и винаги ще намерите подходящо решение!

Десислава Авджиева, “Alternative Advertising"


ОТЗИВ ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА''

Уникална програма, в която Йордана Димитрова НЕ УЧИ как да бъдем като нея, а през цялото време ни показваше как да бъдем по-добрата версия на себе си, но не само отвън, а преди всичко отвътре! Да, всяка една от нас в края на програмата изглежда по-добре визуално, но истината е, че се е променила много и ментално - обича и гледа на себе си, близките, колегите, любимия човек - осъзнато и с уважение! Дами, умението да си подреждаме правилно приоритетите в живота - дава така желаната удовлетвореност!


Десислава Авджиева, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Десислава Авджиева, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София