ТЕНДЕНЦИИ
J'adore - иконата в света на парфюмите с нов иновативен и завалядяващ аромат!

J'adore - иконата в света на парфюмите, с нов завалядяващ аромат!


J'adore - едва ли има някоя Дама, която да не е чувала това име!

J'adore, на марката Dior, е икона в света на парфюмите!

Това е аромат, който подлежи на всякаква трансформация и флорална хореография на творчески иновации. Благодарение на това, е създаден и новият J'adore Parfum d'eau.

Това е един великолепен аромат на силно концентриран eau de parfum, който е нюансиран и благороден, но в същото време не съдържа следа от алкохол. Този интензивен аромат е съставен просто от вода и цветя - иновативен подвиг и алхимия на невъзможното, патентован от Dior.

Ароматът J'adore Parfum d'eau е революция, която отваря нов път в света на парфюмерията.

Чарлийз Терон, лице на марката, представя J'adore Parfum d'eau


J'adore Parfum d'eau - един нов J'adore, благодарение на революцията на водата!

  • Създаден благодарение на нова, патентованата иновация на Dior - обогатен с натуралност и без химически разтворители, разработен на водна база, без никакъв алкохол и въпреки това силно концентриран.

  • Новата формула на J'adore е получена чрез нано-емулсионна техника с високо налягане и е съставена главно от вода, която се смесва с много висока концентрация на масло.

  • Благодарение на водата, традиционният триптих връх-среда-база изчезва и прави път на композиция, която нито дифузира, нито проектира класическите, летливи връхни нотки. Той придава свеж аромат на цветя, който се топи в кожата напълно.

Симбиозата между кожата и J'adore Parfum d'eau е пълна, а трайния и неустоим аромат се разкрива все по-силно, с течение на времето.

J'adore Parfum d'eau


Незаменимият аромат на цветята

В новата формула на J'adore е създадена една великолепна хармония между китайската Магнолия и чувствените акценти на жасмин, смесени с роза и свежи орлови нотки лоницера. Тази симбиоза от цветя, прави аромата им почти неуловим, и в същото време чувствен, есенциален и неустоим.

Наред с неустоимите цветя, присъства и успокояващата и мека нотка на Нероли. Лъчист и мощен, обгръщащ J'adore parfum d'eau в уникални флорални нюанси.

J'adore Parfum d'eau

J'adore Parfum d'eau

КРАСОТА