КЛУБ
Запознайте се с великолепната Светла Педева

Запознайте се с великолепната Светла Педева


Помагам на бъдещето!
Аз съм финансов директор на софтуерна компания.
Подкрепям и консултирам каузи, които се опитват да направят света по-добро място.

КОНТАКТИ:
Светла Педева
Телефон: +359 888 653 950
Email: Svetla.pedeva@gmail.comПредставяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Светла Педева, Advisory Board of Directors


ВИЗИТКА:

Светла Педева е успешна и реализирана дама, както в личен, така и в бизнес план. Тя е финансов директор на софтуерна компания повече от 12 години, където управлява бюджета и координира финансовите операции. Бизнесът и е изцяло ориентиран към международните пазари, където работи с водещи компании в сферата на системите за управление на телевизии, радиа и вестници.

Светла е част от Advisory Board of Directors на американска компания, която се занимава с предоставянето на технологични и инвестиционни услуги на стартиращи компании, стартъпи и скейлъпи. От 2016 година заедно със съпруга и, инвестират в различни социални компании и каузи, които се опитват да променят света. Част са от световна организация, която монетизира пластмасовия отпадък, натрупан в страните от третия свят и дава допълнителен доход на много хора.

През последните няколко години Светла търгува на световните борсови пазари, където управлява собствени финансови инструменти.

Омъжена е от 23 години за своята ученическа любов. Обича спокойствието и семейните почивки. За себе си казва, че обича времето прекарано със семейството си - това е нейното хоби, а пътуванията я зареждат с емоции и дават чудесно настроение.

Светла Педева, Advisory Board of Directors


Отзив "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

За мен беше едно истинско преживяване и огромно удоволствие да бъда част от програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА". Благодаря на Йордана за невероятните събития, положителни емоции, споделените знания и за ВЕЛИКОЛЕПНАТА компания.

Светла Педева, Клуб ''Великолепната Жена''

Йордана Димитрова и Светла Педева, Клуб ''Великолепната Жена''

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София