КЛУБ
Запознайте се с великолепната Тери Караиванова

Запознайте се с великолепната Тери Караиванова


Аз съм феята вълшебница, която помага на вашия блясък да заблести в ярка и запомняща се светлина, когато прожекторите са насочени към вас - вашите специални моменти!
Аз съм дизайнер на официални дрехи за специални поводи.
Ако имате повод - рожден ден, абитуриентски бал, сватба или друго събитие, което изисква по-специален тоалет или просто искате да се поглезите можете да се възползвате от таланта ми. Притежавам достаъчно опит и знания, за да Ви направя великолепни!

КОНТАКТИ:
Тери Караивановa
Телефон: +359 897 88 34 33
Email:pari4ka7@yahoo.com
Facebook:Тerry's Fashion Style
Instagram:Тerry's Fashion StyleПредставяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Тери Караиванова, TERRY'S Fashion Style.


ВИЗИТКА:

Тери Караиванова e основател, собственик и дизайнер на модния бранд TERRY'S FASHION STYLE, специализиран в създаването на дрехи уникати за специални поводи.

Тери завършва Художествената гимназия в София, а след и това Художествената Акдемия със специалност Дизайн - Промишлени форми. През годините прекарани в гимнзията се развива желанието и да създава дрехи, които да носят уникален авторски отпечатък. След завършването на Националната Художествена Акадедмия, стоейки на кръстопът към кой дизайн да се насочи, избира модата. За да получи необходимите знания в това поприще, завършва ПК "Света Ариадна" в специалност Моден дизайн.

Дебютът на Тери на модния подиум е през 1998 година на Фестивала за висша и авангардна мода. Колекцията и се оценява високо и е удостоена с наградата за Дебют.
През 2000г. Тери създава собствено студио за авторски, артистичен дизйн. Същата година дебютира на подиума на Форум Българска Мода, като колекцията и е избрана да открие дефилетата. Следват ревюта в България и чужбина, работа по проекти за сцена, рекламни кампании, фотосесии.

Тери Караиванова става преподавател в колежа по мода "Арт Авангард" като сама създава предмета, който преподава - "История на модата по десетилетия и аксесоарите характерни за тях". През 2008г. основава личен моден бранд TERRY'S FASHION STYLE,

Тери е човек с разностранни интереси - интересува я духовното, здравословният начин на живот, изкуството - литература, кино, театър, музика. Обича пътешествията, новите места, хора и природа. Освен всичко друго, Тери се занимава и с благостворителност и екология.

За себе си казва, че е човек влюбен в Красивото!

Тери Караиванова, TERRY'S Fashion Style.


Отзив "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

В Академията попаднах "случайно". Бях в период, в който имах нужда от нещо ново, интересно, различно, нещо, което да ме предизвика да изляза от зоната на комфорт и рутина. Казват, че когато ученикът е готов - учителят ще се появи и това напълно важи за мен. Изключително благодарна съм на Йордана - времето и знанията, получени през тези 3 месеца започнаха нежно, но и безкомпромисно да шлифоват Великолепието в мен, а запознанството с чудесните дами е просто безценно! Препоръчвам горещо на всяка жена, която иска да развие знанията си по етикет, стил, способности за комуникация и самочувствие, да предприеме това вълнуващо пътуване към себе си и богатството на женствеността. Йордана е чудесен специалист и пример, който ще Ви вдъхнови да бъдете Великолепна жена!

Тери Караиванова, "Клуб Великолепната жена''

Йордана Димитрова и Тери Караиванова, "Клуб Великолепната жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София