СПОДЕЛЕНО
Как още сега да постигнете мащабна трансформация в живота си?

Как да постигнете още сега мащабна трансформация в живота си?

Срещаме се с Красимира Ангелова - дългогодишен предприемач на голяма международна компания Techno Arena, автор, всепризнат бизнес ментор и трансформиращ коуч. Всеки, който се докосне до нейната работа напълно преобразява живота и бизнеса си. През системата ѝ на обучения са преминали хиляди българи от цял свят, които са променили живота си. Нейните авторски книги са тотални бестселъри, които се доставят до всяка точка на света и променят човешки съдби.
Красимира Ангелова
Краси, кажи ни, според теб какви са три от най-често срещаните причини, които пречат на хората да се реализират в личен и професионален план?
Въпросът засяга основни аспекти от човешкия живот и развитие. Първата пречка, която виждам, е липсата на ясно определени цели и план за тяхното постигане. Много хора се движат напред без ясно определена посока, което води до загуба на фокус и мотивация.

Втората често срещана пречка е страхът от неуспех и несигурността. Хората често се поддават на негативни мисли и се отказват от предизвикателства, предпочитайки познатото пред неизвестното.

Третата важна причина е липсата на подкрепа и наставничество. Менторството и наставничеството могат да бъдат ключови за преодоляване на трудностите и развитие на увереност и умения.
Каква е твоята препоръка за тези, които се борят с тези пречки?
Първата стъпка е да се ангажирате със самоанализ и да определят ясни цели за себе си. Поставете приоритети и създайте план за постигане на тези цели. Започнете с малки, постижими стъпки, които постепенно ще ви доведат до по-големи постижения. Справяйте се със страховете си чрез позитивно мислене и афирмации. Позабравете за "неуспеха" и се фокусирайте върху възможностите за учене и растеж, които идват с всяко предизвикателство. За липсата на подкрепа, търсете ментор или наставник. Колкото и добри можем да сме в сами себе си, винаги има какво да се научи от опита и мъдростта на другите.
Красимира Ангелова
Каква роля играе вътрешното откриване и самоосъзнаването в процеса на преодоляване на тези пречки?
Вътрешното откриване и самоосъзнаването са основа за личностен растеж. Когато сме свързани със себе си, разбираме своите истински стойности, страсти и цели. Това прави лесното за нас да се ориентираме в живота и да преодоляваме пречките, които срещаме.
Самоосъзнаването помага и в разпознаването на нашите ограничаващи убеждения и страхове, които могат да бъдат преодолени чрез практики като медитация, рефлексия и работа със себе си.
Истинската сила и възможност за реализация идват от вътрешната увереност и яснота. Така че, ако искате да постигнете високи върхове в личен и професионален план, започнете с вътрешното откриване и насочване към себе си.
Как ти можеш да помогнеш на хората, които се борят с пречки в личното и професионалното си развитие?
Благодаря Ви за въпроса! С течение на годините на моята работа в областта на системната трансформация и финансовата реализация, осъзнах, че всяко индивидуално пътуване е уникално, и това изисква персонализиран подход. Моята роля е да подкрепя, насърчавам и предоставям инструменти и стратегии, които да помагат на хората да преодолеят пречките и да се развиват както лично, така и професионално.

  1. Аз мога да помогна на хората първо, чрез системен подход. Помагам им да разберат връзката между различните аспекти на тяхната среда и как те могат да взаимодействат един с друг. Това помага да се идентифицират причините за проблемите и да се изградят устойчиви стратегии за преодоляване.
  2. Второ, чрез менторство и индивидуален подход, аз работя с хората, за да им помогна да установят ясни цели и да изградят пътя към тяхното развитие. Предоставям инструменти за управление на времето, планиране и постигане на успех.
  3. Трето, насърчавам хората да развиват своите лични и професионални умения, като комуникация, ръководство и преговори. Тези умения често играят ключова роля в преодоляването на пречките и постигането на успех. И накрая, чрез обучения, събития и ресурси, аз предоставям на хората инструменти, които ги осъзнават и вдъхновяват, като им предоставям платформа за самоанализ и дискусии.

Накратко казано, моята цел е да бъда подкрепа в процеса на промяна и да предоставя индивидуализирана помощ, която да осигури на хората възможността да изграждат по-добро бъдеще за себе си.
Красимира Ангелова
Моля, сподели с нас повече за предстоящото събитие, което ще се проведе на 12 декември - "Мащабна трансформация". Какво го прави уникално и как може да помогне на участниците в техния личен и професионален живот?
"Мащабна трансформация" наистина е нещо особено и уникално. Това събитие е второто живо събитие, което организирам тази година и е вдъхновено от желанието ми да предоставя на хората пространство за истинско самооткриване и преобразуване.

Това не е обикновено събитие, в което просто предавам информация. "Мащабна трансформация" е платформа за отворена дискусия и самоанализ, където участниците могат да споделят свои мисли, чувства и предизвикателства. Важно е да отбележим, че няма предварително зададени текстове или роли - това е място, в което всеки може да бъде абсолютно и истински себе си.

В съчетание със символичната дата на 12 декември "Мащабна трансформация" е изградено, за да помогне на участниците да осъзнаят своите истински ценности, да разгледат отношенията си, да изградят увереност в себе си и да търсят отговори на въпросите, които често си задаваме, но рядко имаме време да проучим.

Като цяло "Мащабна трансформация" е събитие, което насърчава реална промяна, подкрепено от общност и индивидуален растеж. Създавайки това пространство, вярвам, че помагам на участниците да изградят по-пълен и устойчив живот както в личен, така и в професионален план.
Би ли ни казала от къде могат да се закупят билети и има ли все още свободни места за събитието "Мащабна трансформация"?
Билети за събитието могат да бъдат закупени онлайн тук: Мащабна трансформация
В линика ще намерите и подробна информация за програмата, цените и опциите за участие.
Относно наличността на места, трябва да кажа, че поради огромния интерес, билетите се продават бързо. Въпреки че вече има доста разпродадени места, все още има няколко свободни. Аз препоръчвам на всички, които са заинтересовани, да закупят билети възможно най-скоро, за да си осигурят участието в това уникално преживяване. Очаквам с нетърпение да видя всички, които се присъединят, заедно с мен, на 12 декември в Експо Хотел, София на това изключително и вдъхновяващо събитие.
За повече информация:
Красимира Ангелова
Телефон: 0877146759
Facebook: Красимира Ангелова
Viber канал: Красимира Ангелова
www.mashtabna-transformacia
www.krassiangelova.com
Красимира Ангелова
Професия