КЛУБ
Запознайте се с великолепната Веселка Крачунова

Запознайте се с великолепната Веселка Крачунова


Аз съм рицар в красиви доспехи!
Аз съм адвокат - боря се срещу несправедливите и съм на страната на нуждаещите се. Превръщам мечтите Ви в реалност и помагам да изградите основите на Вашите идеи.
Помагам на “бизнес” бебетата да се родят, израстат и да тръгнат към мечтаните дестинации.

КОНТАКТИ:
Веселка Крачунова
Телефон +359 895677744
Еmail: krachunovaveselka@gmail.com
www.krachunovaconsulting.com

Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Адвокат Веселка Крачунова


ВИЗИТКА:

Веселка Крачунова е великолепна бизнес дама и адвокат. Работи в сферата на търговското, данъчното, облигационното право и интелектуална собственост повече от 20 години. Преди 6 години поставя основата на консултантска компания в сферата на правото, финансите, интелектуална собственост, недвижими имоти и данъци. Тази компания вече е международна, като първият офис е в Атина. Предстои откриване на офиси в Лондон, Истанбул и Чикаго.

Позната е на обществото и с нейното хоби - модата! Модният бранд VHK Fashion by Veselka Krachunova е популярен и извън пределите на България, а тази година се завръща отново със стил и блясък. Веселка Крачунова е Златен член на Business Lady Club България. От тази година с гордост носи титлата Президент и основател на Business Lady Club International Гърция.

Родена е и е живяла в град Варна до 20-та си година, казва, че е любител на морето и на пътешествията. Веселка Крачунова е завършила Математическа гимназия, а в последствие и Право. През годините завършва още няколко международни специализации в сферата на правото, финансите и модата. Нейните хобита са да чете, да готви, да пътува, да спортува, да пише поезия и проза, и да слуша класическа музика. Има прекрасен син на 6 години, който отглеждат заедно с житейския си партньор.

През годините Веселка е отличена с множество номинации и награди, като сред тях са “Мисис Дама на 2020” категория Адвокат, “ Консултантска фирма на годината 2019”, “ Правосъдие зад граници” 2021 година.

Адвокат Веселка Крачунова


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА“

За “Великолепната жена” мога да кажа първо, че е едно от моите “бизнес бебета”, през 2020 година Йордана Димитрова ми се довери да регистрирам марката и фирмата. Имам удоволствието да съм член на "Кръгът на Великолепната Жена" от самото начало, още когато се създаваше концепцията и с радост подкрепям и участвам във всичко, което се случва в клуба. Ние жените имаме нужда да бъдем Великолепни, а Йордана е вдъхновение за хората около нея!


Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София