КЛУБ
Запознайте се с великолепната Галина Начкова

Запознайте се с великолепната Галина Начкова


Показвам на жените нова реалност с помощта на „граала“ за женственост!
Аз съм собственик на Kegel8 България, представител на най-големите и качествени брандове тренажори за тазово дъно в света.
Аз съм консултант по женско здраве и уелнес коуч, автор и водещ на обучения за жени.

КОНТАКТИ:
Галина Начкова
Телефон: +359 899 377 362
E-mail: office@kegel8.bg
Facebook: Kegel8 България
Instagram: galinakegel8bg
YouTube: Галина Kegel8
www.kegel8.bg


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Галина Начкова, Kонсултант по женско здраве "Кегел 8 България"


ВИЗИТКА:

Галина Начкова е чаровна бизнес дама с богат професионален път. Визионер, търсач на иновативни решения в сферата на женското здраве и красотата!

Щастлива и независима жена, с вроден усет за красота, излъчваща женственост и класа, нежност и едновременно с това - сила. Една истинска жена, олицетворение на представите ни за съвременната дама.

Основател и собственик на единствената онлайн платформата за женско здраве и тазово дъно у нас – Kegel8 България. Вече почти 7 години Галина е нежен и красив посланик на грижата за една силно пренебрегвана област в женското тяло – тазовото дъно! Именно там е „граалът“ на женствеността, „изворът на женската сила“, центърът, който допринася за женското здраве, красота, младост, сексуалност и блясък в очите!

Галина Начкова завършва „Интелектуална собственост и бизнес“ в Университета за национално и световно стопанство, гр. София. Започва своя професионален път като PR консултант в комуникационната агенция AMI Communications, филиал на една от най-големите PR компании в света Edelman. Още в началото Галина завършва успешно обучение към Edelman University в интензивна програма „TalantEd in Communication and Public Engagement”. Работи за най-големите и предизвикателни клиенти, като ЧЕЗ България, Chevron, MARS Multisales, Bulstrad Life, LG Electronics, КЕВР и дуги. Kариерата и в Агенцията продължава като Senior Account Executive, а задълженията и се изразяват в организиране и ръководене най-големите и сложни събития по това време. С подкрепата на свои колеги осъществява собствен проект „Обучения по комуникации за топ мениджъри“. В ролята на продуцент, автор и треньор по комуникации, успешно реализира няколко издания на професионалните тренинги в истинско ТВ студио с водещ – „PR-ology”, „Media Survival Skils”, „Моделиране на влиянието“, „Управление на конфликта“.

След близо 10 години в сферата на комуникациите се изправя пред ново предизвикателство – покана за позицията ръководител на Microsoft Innovation Center Bulgaria. Поредицата от интервюта и помагат да достигне до позицията мениджър, откроявайки се с организационни и лидерски умения. Преминава програма за Digital Innovation Hubs на European Commission, PwC и Oxеntia и развива успешно Центъра. Изгражда устойчив модел за неговото функциониране и позициониране в екосистемата на Sofia Tech Park. До приключване на програмата за България, осъществява стотици събития и проекти в сферата на IT и иновациите.

Докато гради кариера и създава собствен бизнес, не пренебрегва търсенията на душата си и интересите си от детството за света, духовното, езотериката, мистиката, космоса, енергията, древните практики, женското и естетиката. Завършва курсовете „Neo Dervish” на Zia Azazi, школата на Лариса Ренар в България и е притежателка на Медальона „Кръгът на Женската Сила“, семинари по Тантра йога у нас и в чужбина, школата за женски треньори "WomanLife Book" изучава и Арт-терапия в "Школата за изкуство и работа с Душата" на австралийски шаман и холистичен терапевт. Преминава успешно програмата за „Личен Имидж и Бранд“ към Академията на Йордана Димитрова.

Днес Галина развива своя онлайн бизнес, създава дигитални услуги за женско здраве и е автор на рубриката „Женски Тайни“ във вестник „ГАЛЕРИЯ“, в която говори за темите табу, свързани с женското здраве, тазовото дъно и сексуалността. Всички нейни интереси и умения се комбинират по магичен женски начин в осъществяването на нейната мисия – приносът и към жените чрез предаване на знания и менторство!

Обича да изследва древни познания и учения, които я вдъхновяват да търси тяхното ново проявление, като съединява „преди и сега“, за да даде своята подкрепата за овластяването на жените. Обожава музиката, киното, книгите, природата, дивото и всичко красиво и мистично, което радва душата и.

Галина Начкова, Kонсултант по женско здраве "Кегел 8 България"


ОТЗИВ ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

От години исках да се запозная лично с Йордана Димитрова и като "подарък от Съдбата" преминах Академията и. Бих описала Академия ''Код Великолепна" като едно вълнуващо, зареждащо и красиво пътешествие към великолепието! Месеци на безценни знания за всяка съвременна жена. Това не са само уроци по етикет и обноски, а истинска школа за житейска мъдрост, която Йордана развива с толкова любов и внимание. Благодаря и, че в тези предизвикателни времена, в които живеем през последните години, тя ни вдъхновява и зарежда с красота, елегантност, женски умения и мъдрост. Смело мога да кажа, че за мен Йордана Димитрова се превърна в ментор и учител, от когото черпя Великолепие всеки ден!


Галина Начкова, ''Клуб Великолепната Жена''

Йордана Димитрова и Галина Начкова, ''Клуб Великолепната Жена''

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София