КЛУБ
Виолета Мачева-Райколеску в Клуб Великолепната Жена!

Запознайте се с великолепната Виолета Мачева-Райколеску


Всеки ден правя света около мен по-магичен!
Aз съм собственик на печатница за външна реклама, брандинг и декорация на домове и офиси.
В печатница Magic Outdoor можем да напечатаме всичко необходимо за Вашата реклама, както и да направим дома Ви по-красив с нашите картини от канава, фототапети и стикери за стена, които предлагаме под бранда Magic Indoor.

КОНТАКТИ:
Виолета Мачева-Райколеску
Телефон: + 359 89 780 77 33
E-mail: violet@magic-outdoor.com
Linkedin: Violeta Macheva-Raykolesku


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Виолета Мачева-Райколеску, Собственик на печатница за външна реклама, брандинг и декорация на домове и офиси - "Magic Outdoor" & "Magic Indoor"


ВИЗИТКА:

Виолета Мачева-Райколеску е една изключителна жена, любяща съпруга и майка, предприемач и експерт в сферата на печата, маркетинга и рекламата. Зодия Овен, щастливо омъжена от 15 години, с две прекрасни момичета - Румяна на 3 и Рая на 13 години - нейната голяма гордост и радост.

Завършва Американския университет в България с две Бакалавърски степени – „Бизнес Администрация“ и „Политология/Международни отношения“, а през 2007г. завършва MBA – Master of Business Administration по маркетинг в City University of Seattle.
През 2018-та преминава успешно „Женска Лидерска Академия“ под патронажа на Йорданка Фандъкова. Част е от BNI – Business Networking International и е президент в Inner Wheel Club Sofia – една от най-големите международни женски благотворителни организации.

През 2020-та година получава отличието Бизнес Жена на годината „Златно токче“ в категорията „Печат и иновации“ за иновативния продукт, който създава – прозрачна защитна преграда за таксита, която разделя шофьора от пътниците и намалява риска от заразяване с Ковид 19. Вече над 30 000 шофьори на таксита в цял свят работят в по-безопасна среда с нейните прегради. С този продукт попада и на страниците на списание „Forbes” в рубриката “Forbes Women Нежната Власт".

Споделя, че като жена предприемач, за нея е чест да бъде част от управителния съвет на Асоциацията на жените предприемачи в България „Селена“. През 2021г. e удостоена с приза „Предприемач на годината“ връчен й от Business Lady Club. През 2021г. Виолета преминава 6 месечна менторската програма „Кръгът на Великолепната Жена“ с ментор Йордана Димитрова.

Виолета Мачева-Райколеску се занимава с реклама вече 17 години. През 2007г. година създава собствена широкоформатна дигитална печатница Magic Outdoor, която е лидер в брандинга на търговски обекти и изработката на големи формати реклами като билборди, мегаборди и защитни мрежи за сгради. 
www.magic-outdoor.com

През 2020г. година създава и Magic Indoor – лесна и оригинална декорация на дома с картини, фототапети, стикери, украса и персонализирани подаръци, който има уникален по рода си on-line магазин. 
www.magic-indoor.com

През 2021г. завършва Школата за треньори “Woman Life Book” и се сертифицира като треньор по изграждане на личен и корпоративен бранд, след което създава Brand Success Academy.
www.brandsuccess.bg

Често питат Виолета откъде черпи своята неизчерпаема енергия? Истината е, че когато харесваш това, което правиш и работата ти е твоя страст, не усещаш умора!

Виолета Мачева-Райколеску, Собственик на печатница за външна реклама, брандинг и декорация на домове и офиси - "Magic Outdoor" & "Magic Indoor"

ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

"Програмата беше едно чудесно предизвикателство, в което освен на елегантност, стил, походка, осанка, етикет и обноски, се научих как да ОБИЧАМ и благодаря на себе си и другите, как да подреждам и следя приоритетите си, за да се чувствам удовлетворена и балансирана в края на динамичния си ден, осъзнах колко важно е да отделям време и грижа за себе си, започнах да хваля, вместо да критикувам себе си и другите! Дами, мисията БАЛАНС в живота е възможна, не отлагайте щастието си за утре!"

Виолета Мачева-Райколеску, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Виолета Мачева-Райколеску, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА


София