КЛУБ
Запознайте се с великолепната Венета Пешинска

Запознайте се с великолепната Венета Пешинска


Отварям вратата на света за Вас!
Аз съм преподавател по английски език.
Като преподавател, аз помагам на своите курсисти да постигат целите си и да се чувстват свободни да изразяват себе си да комуникират свободно навсякъде по света. Влагам в работата си сърце, за да намеря най-добрият начин да Ви вдъхновя и мотивирам.

КОНТАКТИ:
Венета Пешинска
Телефон: +359887426025
E-mail: vpeshinska@yahoo.com
Instagram: peshinskaveneta

Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":

Венета Пешинска, Преподавател по английски език

ВИЗИТКА:

Венета Пешинска, завършва висшето си образование във Варна със специалност Икономика на търговията, след което завършва квалификацията си, като се сертифицира в бизнес английски към Cambridge University.

Няколко години развива и усъвършенства уменията си в корпоративния бизнес, заемайки различни позиции в голяма международна компания.

Настъпват промени в личния ѝ живот, които я отвеждат в съвсем различна посока, а именно нейната мечта, която е свързана с модата и дизайна на дрехи. Така през 2017 година, тя създава свой моден бранд, който развива предимно онлайн.

През 2018 година, Венета отново се завръща към любовта си към Английския език, но този път не в корпоративния бизнес, а на преподавателска позиция. С огромна изненада дори и за самата нея, открива удоволствието от преподавателската дейност.

Днес, няколко години по-късно се чувства все по-заредена и мотивирана, да се развива в работата си като преподавател. Ежедневният и контакт с хора от различни професии, търсещи начин да повишат своята квалификация в чужбина, я вдъхновява и мотивира да търси нови преподавателски подходи.

Венета активно се занимава с актьорско майсторство, което всъщност е и нейното хоби. Участвала е в много театрални постановки и проекти като - "Женско Царство" с Автор: Стефан Лазаров Костов в ролята на Рада, а през 2018 година и в главната роля - Кметицата. През 2021година, участва в грузинската постановка "Сватовници" с автор Нино Харатишвили - в ролята на Тимоте. През 2022 година, взема участие и в постановката на Бранислав Нушич - "г-жа Министершата" в ролята на Раца.

Освен с актьорско майсторство, в свободното си време тя обича да е сред природата и да пътува. Венета е майка на две прекрасни деца - дъщеря и Никол на 17 години и синът и Георги на 19 години.

Венета Пешинска, преподавател по английски език


Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

За мен Академия Великолепната Жена беше един от най-впечатляващите подаръци за рожден ден, които някога съм получавала. Получих този подарък в момент, в който дори не бях осъзнала колко силно съм се нуждаела от тази трансформираща програма. Тя се оказа спасение и шанс, от който имах нужда, за да променя фокуса и да презаредя женска си енергия. В нея са събрани най-работещите практики, техники и съвети, които да отключат и подсилят женската енергия, изяществото и елегантност. В програмата получаваме ценни съвети как да пленяваме с поведение, походка, стил и етикет. Как умело да подчертаваме силните си страни и с любов, да приемаме своите недостатъци. Как винаги да изглеждаме перфектно на снимки и как всеки ден да бъдем по-добра версия на себе си.
Благодаря ти, Йордана! Благодаря ти, че ми даде шанса да си добавя нов ДНК код, а именно "Код Великолепна" .


Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":

КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА


Варна