КЛУБ
Запознайте се с великолепната Николета Балджиева

Запознайте се с великолепната Николета Балджиева


Осигурявам 24/7 показ на Вашия бизнес!
Аз съм кралицата на външната реклама и управляващ директор на рекламна агенция Мегаборд България.
Имам голям опит в сферата на рекламата, натрупан през годините в световно известни корпорации. Можете спокойно да ми се доверите - открих, че рекламата е моето призвание!

КОНТАКТИ:
Николета Балджиева
Телефон +359 890 25 27 29
Email: n.baldjieva@megaboard.bg
Linkedin: Nikoleta Baldjieva


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Николета Балджиева, Мегаборд България


ВИЗИТКА:

Николета Балджиева е управляващ директор на Мегаборд България, компанията въвела и наложила мегабордовете като име и формат в България.

Николета има международни дипломи по бизнес администрация, маркетинг, дигитална трансформация на бизнеса от престижни университети, както в Англия, така и в САЩ и Швейцария. Разбира се, обучението си е започнала в УНСС, където е завършила информатика и МИО.

Ученето през целия живот, е нейното верую, и това и помага да е винаги в крак с новостите в рекламата, да консултира партньорите си и уверено да налага стандарти и иновации в рекламата.

Интересите и са насочени към новостите в рекламата като цяло, защото няма как да си добър в една област, ако не знаеш какви са тенденциите в „голямата картина“.

В свободното си време обича да се среща с приятели, да релаксира край морето с книга в ръка, да опознава нови екзотични места и да се наслаждава на тишината в планината. Има прекрасна дъщеря, която я вдъхновява да върви напред и да бъде най-добрата версия на себе си!

Николета Балджиева, Мегаборд България


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

Каквото и да напиша, ще бъде недостатъчно. Сигурна съм, че всяка една дама ще намери своето „WOW“, включвайки се в програмата „Код ВЕЛИКОЛЕПНА" на Йордана Димитрова. Тя умело е съчетала правилните съставки, за да може всяка дама да си вземе най-полезното и правилното за себе си.
Аз лично бях загубила себе си, раздавайки се за всички и „Аз-ът“ беше на заден план.
И днес споделям с Вас, защо препоръчвам да се включите и Вие, с една сентенция на Коко Шанел: „Ако искате да имате това, което никога не сте имали, ще трябва да правите онова, което никога не сте правили!“ Йордана знае какво прави и нейните познания ще обогатят и Вас дами! Огромно благодаря, Великолепна Йордана!


Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София