ТЕНДЕНЦИИ
Кои са актуалните тенденции при маникюра през летния сезон?

Кои са актуалните тенденции при маникюра през летния сезон?


Наближава любимият сезон на всички дами, а именно слънчевото синьо лято! Като във всяка модна област, и в маникюра има тенденции като цвят и форма, които се променят всяка година. Института Pantone е органът, който всяка година определя актуалните цветове за годината, и за 2022 година това е цвета Very peri и неговите нюанси.

Последните няколко години, заради забързаното ежедневие на дамите са на мода класическите салонни форми квадрат и бадем, в изчистени nude цветове, или нюанси на червеното. Но любителките на ярките и свежи цветове, това лято ще бъдат в тренда, ако изберат цветове като жълто, оранжево, тревисто зелено, розово и синьо за своя маникюр и педикюр.За дамите, които харесват по-екстремни дължини и форми, могат да изберат изградени нокти с горни форми. Тази нова тенденция тепърва навлиза в България и води началото си от руските майстори. За да я изпробвате трябва да потърсите майстор с ниво на умения над средното. Изработката на този тип нокти отнема 2-3 часа, но крайния резултат е зашеметяващ и си струва. Можем да гарантираме, че няма да останете незабелязани, докато се ръкувате и маникюрът Ви ще предизвика комплименти.
Освен ярки цветове, дамите които искат да блестят през лятото с особени ефекти, могат да заложат на "Диско" лаковете с ефекти, които отразяват слънчевата светлина и имат невероятен блясък и сияние.
Ако заложите на чист цвят може да допълните ефектния маникюр с нежен печат, слайдер, дизайн или камъни Сваровски.Освен цветовете и формите в маникюра се очертава още една любопитна и полезна тенденция сред маникюристите. През последната година все повече от тях се обръщат към надграждащи курсове по ефективна комуникация и личностно развитие. Не е изненада да видите в портфолиото на майстора, че освен нормалните разкрасителни услуги, той е сертифициран коуч и предлага коучинг сесии. Заради нуждата на клиентите да споделят предизвикателствата и проблемите си с някого, и поради липсата на достатъчно култура да се работи с психолог или терапефт, услугата коучинг набира все по-голяма популярност. Особено удобно е ако това може да се случи в рамките на Вашето посещение за маникюр, на преференциална цена. Има повече от трийсет дами сертифицирани за коучинг услуги от Moses Naloca ексклузивен представител на Тони Робинс за Европа, известен международен коуч и говорител.

Дами, казвам се Мирослава Велева - Радкова и съм треньор по личностно развитие за жени, коуч и ментор на дами работещи в сферата на услугите, както и писател и автор на "Библия на успешния маникюрист" и списание Fashion nails magazine.

Ако успяхме да Ви заинтригуваме да експериментирате в маникюра залагайки на екстремна форма и вградени аквариум дизайни с показаните модели, може да посетите салон студио за красота Impulse в София, и да се доверите на нашите майстори.

За повече информация и контакт:
Телефон: +359 896 737 221
www.facebook.com/salonimpulse

Автор: Мирослава Велева - Радкова

МОДА