НОВИНИ

Йордана Димитрова от ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена, лектор на Business Lady Excellence 2023

Над 30 от най-успешните жени бизнеси лидери от цяла Европа пристигнаха в България, за да се включат в глобалната конференция Business Lady Excellence. Най-голямото международно събитие за жени в бизнеса е под патронажа на вицепрезидента на Република България Илияна Йотова и се проведе на 25-ти и 26-ти април, в Grand Hotel Millennium.

Мащабното събитие е първото по рода си на територията на Балканите и имаше за цел да даде уникалната възможност на българския бизнес да се докосне, обмени опит и получи безценни съвети от световно известни професионалисти и вдъхновяващи лектори.

Като лектор на конференцията беше поканена и г-жа Йордана Димитрова от "Великолепната Жена", която представи темата: "Личен Имидж и Бранд – нашето конкурентно предимство за успех!"

Комуникационният мениджър на Майкрософт за Европа, председателят на Европейската асоциация на жените лидери и част от ТОП 50 на най-вдъхновяващите личности за 2022, маркетинг лидери и част от топ 20 на най-успешните жени в Софтуера и топ 10 на най-влиятелни жени в технологиите за 2021, са само малка част от вдъхновяващите дами, които „издадоха“ своите тайни за лидерството и успех в бизнеса.
Йордана Димитрова, Великолепната Жена
Йордана Димитрова, Великолепната Жена
Йордана Димитрова и Дами от "Великолепната Жена"
Йордана Димитрова, основател на "Великолепната Жена", изнесе невероятна презентация на тема личен имидж и бранд. По време на своята лекция, в знак на благодарност за признанието и въудошевлението на присъстващите обеща подарък уебинар на тема "Ключ за Великолепие - елегантни маниери".

Ето линк към обещания подарък:
Ключ за Великолепие
НОВИНИ