КЛУБ
Запознайте се с великолепната Таня Петкова

Запознайте се с великолепната Таня Петкова


Откъдето мина разпръсквам цвят и аромат!
Често ме наричат феята на цветята, защото управлявам успешно собствена фирма за озеленяване - Интериор Плант Дизайн.
С удоволствие ще Ви консултирам, ако желаете модерна градина, зелен балкон или оазис у дома и офиса.

КОНТАКТИ:
Таня Атанасова Петкова
Телефон: +359 895 11 96 45
www.interiorplant.euПредставяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Таня Петкова, Интериор Плант Дизайн


ВИЗИТКА:
Таня Петкова е млада и позитивна дама, която се отличава ярко със своята креативност, амбиция, последователност и нестандартен подход, както за професионалните проекти, така и за нещата от личния живот.

Завършва Лесотехническия университет, гр. София с магистърска степен в специалността - „Ландшафтна архитектура“. Вече 8 години се развива в сферата на озеленяването и името и се налага на пазара, като доказал се ландшафтен експерт. Основател и собственик е на фирма за озеленяване Интериор Плант Дизайн., която бързо се развива на пазара и поема проекти за интериорно озеленяване на едни от най-големите бизнес сгради в град София. Внасянето на повече природа в затворените пространства подобрява качеството на работа и почивка, настроението и здравословното състояние на обитателите. Височинното озеленяване по балконите на високите сгради, пък от своя страна е устойчивото зелено решение за следващите поколения. Ето няколко фактора, защо фирмата е тясно специализирана за интериорно и балконско озеленяване. Фокусът е върху малко, но качествено предлагани продукти и услуги, с която формула увенчават успехи и затвърждават лидерските си позиции.

Често питат Таня, какво е за теб работата и как се справяш с нея? Таня казва, че работата показва колко добър си и какви способности имаш, а отношението ти към нея и поетите ангажименти - що за човек си!

Амбициите на основателката са да изгради клонове и в другите големи градове в страната, като вече има изпълнени проекти в градовете Барселона, Пловдив, Варна, Русе и други. За успешното менажиране на фирмата и в търсене на баланса в живота, Таня преминава през различни школи и курсове за лидерство, личностно развитие и усъвършенстване, както и за Личен Имидж и Бранд в "Академия Великолепната жена“.

По душа, Таня е авантюристка, обича пътувания, разходки сред природата, плуване и каране на колело. Интересен факт за нея, но неразпространен е, че от години участва в множество дарителски кампании, както от лично име, така и от името на фирмата. Една от най-интересните за обществото кауза, е озеленяването на няколко къщи на участници в предаването „Бригада Нов Дом“.

Таня Петкова, Интериор Плант Дизайн


Отзив „Код ВЕЛИКОЛЕПНА“:

„Участието ми в програмата „Код ВЕЛИКОЛЕПНА“ с всички 22 Мастър Класа по личен имидж и бранд, беше вдъхновяващо изживяване! Уроците и срещите с момичетата бяха толкова вълнуващи, провокиращи и обучителни, че промених навици и отношението си към самата себе си и към околните. Научих се да различавам и прилагам правилно етикет, подредба, движения, маниери, изказ, походка, стил и други важни елементи в общуването с хората. Живота е пътуване към личностното развитие всеки ден и с тази академия е по-лесно и приятно! Благодаря на "Кръгът на Великолепната Жена" и на Йордана Димитрова за вдъхновението, знанията и подкрепата! Отношението беше очарователно, с детайл и усет към всеки!„

Йордана Димитрова и Таня Петкова, "Клуб Великолепната Жена"

Таня Петкова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София