ТЕНДЕНЦИИ

Dior Solar - нова слънцезащитна грижа с фактор 50 за цялото тяло

СЛЪНЧЕВО БЯГСТВО

Цялостна грижа за лицето, тялото и косата, от подготовката до разкрасяването. Миналата година Dior представи Dior Solar - колекция от седем формули, задължителни за всеки, който мечтае да избяга от ежедневието, за да се върне към изпълнените със слънце моменти, източник на щастие.

Тази гама въплъщава изкуството на летния живот на Dior. Истинско изкуство на живота, лято, напомнящо за френската Ривиера, съчетано с най-добрите познания в областта на придобиването на тен.

Кожата е защитена благодарение на SPF фактора на продуктите от серията, като остава свежа и изглежда възхитително от сутрин до вечер.За да допълни изживяването, тази година Dior представя Защитния крем SPF 50 за тяло.

Натурална и чувствена формула, предназначена за най-взискателните изисквания. Той е и хидроустойчив за оптимална защита.Чист момент на удовлетворение и свобода, една стъпка по-близо до луксозно лято с Dior.

СИЛНО СЕТИВНА ЗАЩИТА

Лекият и чувствен защитен крем SPF 50 ви позволява да се предпазите, като намалява рисковете от излагане на слънце. Благодарение на комбинацията от органични филтри, които абсорбират UV лъчите, и минерални филтри, които ги отразяват, новият Защитен крем SPF 50 ефективно защитава кожата от UVA и UVB лъчите.

Резултат от най-новите научни изследвания на Dior, разработената формула е термоустойчива и не се разтваря във вода. Защитният крем SPF 50 се разнася по кожата, без да оставя бели следи, да създава лепкав или мазен ефект. Той обгръща кожата с опияняващото ухание на характерния за гамата аромат, който ви отвежда на пътешествие в далечни земи.

Големият му формат (150 мл.), оптималната защита и приятното му нанасяне ще направят новия Защитен крем SPF 50 за тяло ваш най-добър приятел през слънчевите дни. Кожата остава интензивно хидратирана и гладка, а тялото ви сияе през цялото лято.

"TAN BEAUTIFIER" КОМПЛЕКСЪТ В ОСНОВАТА НА ФОРМУЛАТА

Комплекс, съдържащ три активни съставки, които подсилват, удължават и разкрасяват тена. Екстрактът от корен на колеус е богат на форсколин - молекула с двойно действие върху кожата:

  • Ускорява естествения тен

  • Укрепва кожата, което спомага за намаляване на признаците на увреждане, свързани с излагането на UV лъчи

Доказано е, че инозитолът, активна съставка от плодовете на рожков, има ускоряващ ефект върху придобиването на тен. Токофероловият ацетат е производно на витамин Е, което естествено присъства в епидермиса, въпреки че производството му намалява с течение на времето.

МОНОЙ - ЗЛАТНОТО СВЪРЗВАЩО ЗВЕНО В КОЛЕКЦИЯТА DIOR SOLAR

Моной, сертифициран по ЗНП (Защитено Наименование за Произход) и 100% натурален, е избран от Dior за емблематичен аромат за всички SPF продукти, както и за Baume Après-Soleil, също от серията Dior Solar.

Получава се чрез дестилация на цвят от цветето Тиаре в кокосово масло, последвана от втора дестилация на цвят от цветето Кау Пе.

Моной, използван във формулите на Dior Solar, е естествено богат на омега 6 и 9, мастни киселини с хидратиращи и подхранващи свойства.