ТЕНДЕНЦИИ
Как да подарите не просто шоколад, а цяло произведение на изкуството!

Как да подарите не просто шоколад, а цяло произведение на изкуството!


Чували ли сте израза:

''Човек, който стои в една стая с шоколад и не го яде, е лош човек''.

Фраза, която произнасяме с широка усмивка, защото шоколада е едно от най-любимите изкушения и на малки и на големи!

Но в Света на шоколада има и такива, които направо грабват сърцето ни:

Ръчно изработени БОНБОНИ

Подходящи за всеки повод и няма човек, който да им устои.
Ръчно изработените бонбонени усмивки съчетават по прекрасен начин нестандартната визия с познатия традиционен вкус. А когато в тях са вложени висококачествени продукти, насладата е не само за сетивата.

Изборът на цветове, форми и вкусове е толкова голям, че човек трудно може да се спре само на един бонбон. Затова миксовете и луксозните сетове са най-предпочитани за подарък.Ако искате да изразите любовта си, заложете на бонбони в топли цветове (червено, оранжево, жълто), красиви форми (сърце, цветя, овал) и задължително пълнеж. Така предавате посланието, че най-хубавото във вашата връзка не се вижда с просто око, a носи двойна наслада, когато бъде разкрито.Ако искате да изненадате приятел, подберете закачливи фигурки и комбинации с ядки. По-смелите могат да заложат и на нестандартните цветове. Определено ще бъде забавно да опитате тъмно син бонбон, който поразително прилича на топчетата за игра от вашето детство, или да се престрашите да отхапете главата на тревно зелена гъсеница, от която потича ... портокалов пълнеж.На забравяйте и за господата – те също обичат шоколад и са не по-малко взискателни. Най-добре им пасват тъмните и златни цветове, по-строгите форми и нестандартния вкус. Комбинациите с ядки също са удачни. Особено се радват, когато видят и името си, изписано с шоколад.С ръчно изработените бонбони подарявате не само усмивки и наслада за сетивата, но и едно истинско съкровище! Всеки такъв бонбон носи специална доза любов, защото гарантирано е изработен с много внимание към детайла и старание от сърце и душа.Всичко, от което се нуждаете, е любов! Но и малко ШОКОЛАД не вреди ...

Ако сте традиционалисти, шоколадът винаги е най-правилният избор за подарък. Но представете си, че можете да подарите не просто шоколад, а цяло произведение на изкуството!

Забравете за познатите квадратни блокчета! Днес шоколадът е много повече от какаов правоъгълник. Върху него могат да цъфтят цветя, да пеят птици, да изгряват звезди или да препускат коне. Шоколадът може да носи и вашето лично послание към близките ви хора, което да е също толкова вкусно, колкото и красиво.

А най-голямата новина е, че на цялата тази красота могат да се насладят и хората, които не ядат или са алергични към млечни продукти. Така нареченият „вегански шоколад“ е истински хит на пазара и по нищо не отстъпва на оригинала. Съдържа висококачествен натурален шоколад, няма мляко и глутен и е истинско удоволствие за хората със специален режим на хранене.Знаете ли, че има Шоколадов Чипс?

Представете си любимата неделна киновечер със семейство и приятели и огромна купа чипс. Само че не от картофи, а разбира се, от шоколад. При това приготвен лично от вас в домашни условия. Възможно е, лесно е и гарантирано ще си оближете пръстите.
Трябват ви само няколко блокчета висококачествен шоколад, любими плодове и много въображение. Шоколадът се разтапя и се разстила на тънка лента върху хартия за печене. Аранжира се и се оформя по желание, след което се оставя да изстине.

Рецептата ще откриете в последната ми книга ''Лесни вкуснотии с Анна'', заедно с още много идеи за вкусни преживявания у дома. Омажете се до уши в шоколад и не бягайте от това удоволствие, защото то усмихва деня ви.

Анна Кръчмарова


Анна Кръчмарова

Дами, казвам се Анна Кръчмарова и наскоро осъществих най-голямата си мечта – да имам собствена сладкарница. Така раздавам огромни количества любов и щастие на хората около себе си. Щастлива съм със семейството си и с най-голямата любов в моя живот – трите ми прекрасни деца. До тях в сърцето ми има неизчерпаеми количества любов и разбира се ... шоколад. Признавам, че комбинацията е невероятна и ви пожелавам задължително да я пробвате!

За повече информация и контакти:
Анна Кръчмарова
Телефон: +359 896 301031
Имейл: choccolate.anna@gmail.com
Facebook: Anna’s Chocolates
www.annaschocolates.com

Автор: Анна Кръчмарова
Снимки: Личен архив

ХРАНА