ПАРТНЬОРИ
Бижута фортуна

20% отстъпка за всички бижута на марката Фортуна по случай Великденските празници

Вече повече от 30 години бижутерска работилница и магазин Фортуна предлагат на своите клиенти стил и идентичност, като възраждат и прилагат древни златарски техни за изработката на техните уникални бижута.

Дами, за всички Вас по случай Великденските празници от магазин Фортуна предоставят специална отстъпка от 20 % за всички техни бижута.

Може да изберете Вашето бижу на място в магазините на Фортуна, които се намират на адрес:

  • гр. София, бул. Витоша 59
  • гр. Пловдив, пл. Княз Александър 1

Или и да разгледате техните колекции тук: Фортуна
Бижутата говорят за вкус и възможност за избор, потопени в качество, висока естетика, уникалност и култура. Те символизират непрекъсната работа върху чистата красота и елегантност. Магически преливащият ефект от златната повърхност през финната гравюра до мистичния чар и ярките цветове на скъпоценните камъни създава чуство за вечност и уникалност. Перфектно съчетание на изкуство и техника, са доказателство за високо майсторство и безпогрешен стил.

Във Фортуна ръчната изработка е невероятно завладяваща. Има нещо автентично и завладяващо в създаването на нови бижута по идея на клиента. Стилът на фирмата свидетелства за философия, подчертаваща стойността на изработката и правеща я разпознаваема. Допълнителната обработка на метала, гравирането, придава мекота, а централните камъни оживяват със своя скъпоценен и уникален блясък.

Техните бижута се раждат от сътрудничеството между творци и незаменими квалифицирани майстори, като всеки от тях се грижи за определен етап от производството. Тези бижута са родени от техните ръце - ръце, които мислят, проектират и създават. Непрекъснато търсят нови модели, минерали, форми и шлайфове на скъпоценните камъни, нови технологии за обработка на металите с които работят - злато и платина.
За повече информация и модели:
Посетете магазините на "Fortuna Jewellery"
гр. София, бул. Витоша 59
гр. Пловдив, пл. Княз Александър 1, 42
www.fortuna-jewellery.bg
Бижута