ДНЕВНИК
Йордана Димитрова, Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Коя е Великолепната Жена - тест за ВЕЛИКОЛЕПИЕ?

Великолепната Жена

Значението на прилагателното ВЕЛИКОЛЕПНА, което откриваме в българския речник е:
1. Разкошна, прекрасна, блестяща, красива!
2. Която има изключителни качества!

Синоними:
-прекрасна, разкошна, превъзходна, изящна, пищна, богата, изобилна, бляскава, внушителна, тържествена, величествена, блестяща, хубава, величава, грандиозна, достойна, изключителна, възхитителна, божествена, забележителна, първокласна, най-добра, чудесна, луксозна, разточителна, знаменита, царска, шик, финна

Йордана Димитрова, Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Образът на Великолепната Жена:
Прочетете описанието и усетете как се чувствате.

Великолепната жена е винаги на ниво – приковава погледите с това, че е винаги безупречна - държи се безупречно, изглежда безупречно, има безупречен такт във всяка ситуация! Облечена, гримирана и фризирана е по най-подходящия начин спрямо повода!
С лекота общува с хората и думите и оказват влияние и вдъхновяват, тя е умна, информирана и с ясно изразено мнение! Великолепната Жена е силна жена, която владее себе си, ситуацията, емоциите, мисленето си – тя е с високо ниво на самообладание! Тя е самостоятелна и уверена в себе си! Има аристократична осанка и излъчва благородство! Образът и е изпълнен с множество вътрешни и външни достойнства, често е давана за пример! Тя е целеустремена, активна, амбициозна!
Наслаждава се на живота и с енергията си привлича към себе си хора, възможности, ситуации. Тя е цялостна и в хармония! Излъчва сияние и всичко и се получава с лекота, сякаш така е трябвало да стане! Външен вид, маниери, работа, дом, семейство, ценностна система – всичко и е прекрасно! Тя е уверена и се чувства комфортно в обкръжението на мъже от всеки статус! Способна е да привлече, задържи и вдъхнови мъж от всяко ниво!
Когато действа, изхожда от искам=мога=имам право! Действа не от недостатъчност, не от егоистично искам, а от предизвикателството да живее живота на мечтите си! Тя често е център на внимание и когато влиза някъде, след нея се обръщат и мъжете и жените.
Великолепната Жена знае коя е! Тя е в мир със себе си и света около нея! Знае към какво се стреми, коя е нейната мисия и истинските и ценности в живота! Знае и разбира законите на Вселената. Тя няма илюзии, вижда светът такъв какъвто е, и това и дава сила и възможност да се развива. Тя не спира да мечтае и да сбъдва мечтите си!

Харесва ли Ви образът на Великолепната Жена или Ви притесни? Много близък и желан ли го почувствахте или напротив - далечен и нереален? А може би усетихте как разкрива Вашите съкровени мечти и желания, които поради куп причини и житейски обстоятелства - сте потиснали някъде дълбоко в себе си?

Дами, Великолепната Жена не е перфектната жена - не съществува такава жена, на която всичко да и е идеално и да няма проблеми. Разликата е в това как реагираме на неприятностите и стреса. Дали живеем Качествено или Количествено! Дали прекарваме дните си - полагайки усилия да си създаваме радостни емоции и стараейки се да намираме нещо положително, красиво и добро във всяка една житейска ситуация, или концентрираме вниманието си над притеснения, оплаквания и ужасяващи новини и статистики. Има голяма разлика между това да съществуваш, и това да живееш!

На въпроса всяка Жена ли може бъде Великолепна отговарям - НЕ.
Но на въпроса, а всяка Жена ли може да стане Великолепна отговарям - ДА, достатъчно е да поиска и да е готова да положи усилия. Защото истината до която съм стигнала е, че зад всяка успяла, уверена и изискана жена - стоят знания , умения и осъзнатост!

Йордана Димитрова, Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Тест за ВЕЛИКОЛЕПИЕ:
Оценете себе си от 1 до 10 по всяка точка:

  1. Свобода, смелост да бъдете себе си и да се заявявате
  2. Умение да бъдете център на внимание
  3. Излъчване на Дама – изисканост, маниери, осанка, походка, познаване на видовете етикет, дрескод, водене на светски разговор...
  4. Умение да се наслаждавате на живота, да сте тук и сега
  5. Любов към себе си, грижа за себе си
  6. Магически поглед и умение да завладявате мъжките сърца
  7. Увереност в себе си, знанията, уменията си
  8. Умение да се представяте на ниво и да оставяте чудесно впечатление за себе си
  9. Намерили сте предназначението си и знаете какво точно искате от живота си
  10. Удовлетвореност от живота си към днешна дата

Дами, попълването на теста ще Ви даде представа колко далече или близко сте от Образа на Великолепната Жена във Вас. Използвайте резултатите за вдъхновение - да си обърнете внимание по темите, на които сте си дали ниски оценки.

Великолепната Жена знае, че зад всяка успяла, уверена и изискана жена - стоят знания, умения и осъзнатост!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална Интелигентност

P.S. - ако искате Елегантността и Великолепието да бъдат част от Вашия живот - програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" е за Вас!


Проверете кога са следващите дати:
АКАДЕМИЯ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Великолепната Жена
БЛОГ