КЛУБ

Запознайте се с великолепната Анжела Кенанска

Помагам на жените да променят живота си!
Аз съм предприемач, метафизик, ментор по личностно развитие и трансформационен лидер.
Помагам на жената да управлява ефективно своето съзнание, женска енергия и ресурс, за манифестиране на желаната цел. Повече от 15 години провеждам авторски обучения за дами в международни фестивали из Европа и 13 града в България. В моите събития предлагам иновативен системен подход за трансперсонална трансформация, включващ Метафизика, Коучинг, НЛП, Квантова психология, Биологично декодиране - Разкодиране на ДНК, древни практики с жестове и танци от Египет/Индия, които ме отведоха до глобална сцена, където бях гост-преподавател в Кралско издание на престижен фестивал. Предстоят събитията с мен в Индонезия, Дубай и Ню Йорк.
КОНТАКТИ:
Анжела Кенанска
Телефон: 00359 897 911 160
E-mail: zajenatafest@abv.bg
www.zajenata.eu
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Анжела Кенанска, ЗА ЖЕНАТА
ВИЗИТКА:

Анжела Кенанска е иновативен предприемач и трансформационен лидер. Носител на награда "Бизнес Жена на Годината" в категория "Иновативни семинари и фестивали" и лауреат с награда от Международна Асоциация на професионалните коуч терапевти "Вдъхновител на Годината". Още на 15 години тя става част семеен бизнес, което се отразява на професионалния й имидж през 2023 година.

Водена от своя дългогодишен опит и срещи с дами, тя успешно изгражда личния си бранд ЗА ЖЕНАТА, който включва фестивал, обучителни програми за личностно развитие, подкаст и лайф стрийм предаване, с гостуващи преподаватели, в лицето на успешни български дами от цял свят. Носител на множество награди и дипломи, с медийно присъствие в тв и радио предавания, тя се гордее със своите деца, семейство, ментори по пътя и курсисти.

Анжела е обучила хиляди жени от различни държави, които продължават нейното дело с вдъхновение.
Днес, тя не спира пред нищо, за да се развива, организирайки за последните 3 години, множество онлайн събития За Жената.
Анжела Кенанска, ЗА ЖЕНАТА
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Препоръчвам на всяка дама, която уважава себе си, да инвестира време и ресурс в обучителния проект "Код Великолепна". Доверете се на своето Великолепие и то ще ви разкрие нови хоризонти! Аз го направих и сега съм част от "Кръгът на Великолепната Жена", където успешни и мотивирани жени споделят, своите постижения, емпатия и мъдрост.
Срещата, с ментор г-жа Йордана Димитрова, ме отведе към света на елегантността, естетиката, светския и бизнес етикет, ефективната презентация и комуникация, но най-важното - към истинската Жена, която живее във всяка една от нас!
Да бъдете Великолепна Жена е избор, начин на живот и стъпало към Вашия успех!
Анжела Кенанска, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Анжела Кенанска, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
Австрия