КЛУБ
Запознайте се с великолепната Илонка Стоянова

Запознайте се с великолепната Илонка Стоянова


Намирам пространството на житейския Ви мироглед!
Аз съм партньор и мениджър в най-голямата и уважавана компания, лидер в луксозния сегмент за недвижими имоти в България - Unique Estates.
Помагам на моите клиенти да открият дома, който им носи удовлетвореност, комфорт и вдъхновение.

КОНТАКТИ:
Илонка Стоянова
Телефон: +359 882 411 224
Email: istoyanova@ues.bg
www.ues.bg


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Илонка Стоянава, Партньор и мениджър в''Unique Estates''


ВИЗИТКА:

Илонка Стоянова е впечатляваща дама, майка и вдъхновяващ професионалист в сферата на недвижимите имоти. Зодия Риби, с прекрасна дъщеря на име Виктория, която е нейната най-голяма сила, но и безпощаден критик и верен съветник.

Илонка е партньор, мениджър на екип и член на мениджърския съвет на най-голямата и успешна компания лидер на пазара на недвижими имоти в България, Unique Estates от 2008 година, където бележи впечатляващи успехи и печели доверието на колеги и клиенти като опитен, амбициозен и постоянно развиващ се професионалист. С отлично владеене на английски и немски език, както и отлични комуникационни способности, пътят на работната и биография преминава и през интериорния и хотелиерския бизнес в сърцето на Обединените Арабски Емирства – Дубай, където е Sales мениджър на една от най-бляскавите компании за флорален дизайн, както и Guest Relations мениджър във водеща петзвездна хотелска верига.
Магистър е по българска и английска филология.

Като истински лидер в имотния бизнес, Илонка е носител на множество престижни награди. Сред тях са „Най-успешен консултант работа с инвеститори 2021 г.“, Партньор / Мениджър екип на 2020г., Мениджър на 2019г., "Сделка на годината за продажба" 2019г., Мениджър на 2018г., Екип на 2018 и 2019г., „Значим принос в развитието на Unique Estates”, “Най-голям личен принос към Unique Estates”, „Customer Champion“ и много други.

Сред интересите и е психологическата литература, интериорния и флорален дизайн. Свободното си време предпочита да прекарва със семейството си и в пътувания по вълшебни кътчета на света.

За себе си следва мотото, че „с отдаденост, отговорност и вдъхновение, успехът е гарантиран!“

Илонка Стоянава, Партньор и мениджър в''Unique Estates''


ОТЗИВ '' Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

Това е една трансформираща програма, в която са събрани най-работещите практики, техники и съвети, които да отключат и подсилят женската енергия, изяществото, елегантността и класата.
В програмата получих ценни съвети как да пленяваме с поведение, походка, стил, етикет, как да осъзнаваме нашите недостатъци и слаби страни, да ги приемаме, но и да опитваме да се усъвършенстваме и бъдем най-добрата версия на себе си. "Код Великолепна" е затворена общност, достъпна, но и защитена среда за всяка дама, в която се обогатяваме, растем всеки ден и се учим на Великолепие!


Илонка Стоянова, ''Клуб Великолепната Жена''

Йордана Димитрова и Илонка Стоянова, ''Клуб Великолепната Жена''

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА


София