КЛУБ
Запознайте се с великолепната Мирослава Велева - Радкова

Запознайте се с великолепната Мирослава Велева-Радкова


Обогатявам Вашият мироглед!
Аз съм ментор в програма за успешен бизнес и взаимоотношения.
Помагам Ви да подредите целите и приоритети си, за да имате по стабилни бизнес взаимотношения!

КОНТАКТИ:
Мирослава Велева-Радкова
Телефон: +359 896 737 221
www.mirelandbg.com


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Мирослава Велева-Радкова, собственик на МИРЕЛАНДИЯ

ВИЗИТКА:

Мирослава Велева-Радкова, щастливо омъжена жена и майка на две прекрасни дъщери Рая и Божидара, на 21 и 13 години. В професионален план към днешния ден определя себе си като успешна майка, съпруга, бизнесдама, писател и ментор, която освен, че пише Библии за успешни и балансирани Дами, споделя и своя опит в авторска менторска програма, чрез която помага на стотици жени, работещи в сферата на услугите да подредят бизнеса, живота и взаимоотношенията си! Резултатите, тяхната благодарност, и новото качество на живота им са нейната мисия и смисъл да продължава да се развива, за да бъда още по-полезна и ефективна!

Мирослава притежава над 22 годишен международен опит в сферата на Нейл индустрията, вносител е, съдружник, мениджър продажби и развитие на професионалните брандове: Nika Nagel Bulgaria, IBX academy Bulgaria, Termish Bulgaria, TM NL n.o.b.e.l., Nail Artist Bulgaria и Zinger Bulgaria, създател на личен бранд Mireland - синоним на баланс и успех. Съсобственик е в няколко учебни центъра за маникюристи. Сертифициран международен съдия към трите най-големи конкурсни вериги в света: Nailympia, Nailpro и GHW by Elena Shanskaya.

Сред всичките й професионални позиции, са и организатор на International Championship "Golden Bulgarian rose", което ще се проведе на 28.05.2022г. за шести път в България.

Автор е на списание Fashion nails magazine, първото професионално издание за маникюристи, на първата по рода си книга за личностно и професионално развитие в нейл индустрията ''Библия на успешния маникюрист", на единствения по рода си "Планер на успешния маникюрист", създаден за личностна трансформация, график и баланс в ежедневието на нейл стилиста.Ментор и продуцент на маникюристи в сферата на личностното и бизнес развитие, сертифициран женски треньор и наставник в международната школа WomenLife book. Не на последно място Мирослава е работила като успешен маникюрист с 15 годишен стаж, и е минала по всички нива, по пътя на развитието на професионалисти в България, създавайки много от възможностите за растеж по пътя си.

Мирослава Велева-Радкова, собственик на МИРЕЛАНДИЯ

ОТЗИВ ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

Академия на Великолепната Жена влезе в живота ми през есента на 2021г. Бях неустоимо привлечена от харизмата на Йордана Димитрова и без колебание пожелах да бъда в близкия кръг от 8 прекрасни Дами, които освен на полезните мастър класове, комуникират и на живи срещи. Със старта на Академията, съвпадна и едно мое значимо решение за цялостна трансформация на моите външен вид и фигура. Освен огромния обем от полезни знания, в мастър класовете, които са нужни на всяка уважаваща себе си Дама, получих огромна мотивация и подкрепа за моята промяна. Живите срещи и контакта, невероятната среда и качеството на общуване бяха и ще бъдат за мен огромен стимул да ставам с всеки изминал месец своята по-добра версия. Към днешна дата съм записана във следващия поток на Академията, и очаквам старта с невероятно вълнение. За мен това е пътят, който ме води към елегантността и великолепието, които са мечта на всяка красива жена!

Мирослава Велева-Радкова, ''Клуб Великолепната Жена''

Йордана Димитрова и Мирослава Велева-Радкова, ''Клуб Великолепната Жена''


Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София