НОВИНИ
Нурсел Борисова, Миглена Манчева, Йордана Димитрова, Татяна Тенева, Мирослава Велева-Радкова

Цвят, блясък и ВЕЛИКОЛЕПИЕ от модна къща IMANE и списание Code Life

Дамите от Великолепната Жена сред гостите на червения килим на IMANE

Почти 400 гости уважиха модното събитие с дрескод Fashion Inspiration. Сред гостите на ревюто бяха и Дамите от Клуб Великолепната Жена, които се насладиха от първия ред на новата колекция пролет-лято 2024 на модна къща IMANE. Антония Стоянова, дизайнер на марката и корица на най-новия брой на списание Code Life - впечатли гостите с над 60 модела.
Изключително много цвят, блясък и атрактивни акценти – колекция пролет-лято вдъхва смисъл и ново начало в дамския гардероб. Феерични поли и рокли, класически костюми в пъстри цветове, бляскави парти тоалети бяха основа на колекцията. Смели нюанси и нестандартни кройки пък очертаха мъжката линия на бранда.

Освен цветни и елегантни предложения за дамите, IMANE представиха и мъжка линия, вдъхновена от певеца Илиян. Друг акцент от вечерта бе и представянето на първите 3 модела от бъдеща колекция дрехи за конна езда, в колаборация с Александра Арабаджиева.
Гостите бяха посрещнати с чаша просеко с черна къпина, сервирани от инкогнито господа с чанти на българския бранд Mia Touché, фонтан с шоколад и пресни ягоди. На входа на залата бяха разположени атрактивни корнери от партньорите на събитието – луксозните автомобили на Maserati и Dong Feng, екзотичните аромати на Al-Amar, корейската козметика на Age Code, както и класни коктейли от Aperol и водка Elit.

Всички посетители си тръгнаха и с новия брой на Code Life като комплимент.

По червения килим на събитието минаха и Дамите от Клуб "Великолепната Жена" - Йордана Димитрова, Татяна Тенева, Силвия Томова, Нурсел Борисова, Миглена Манчева, Мирослава Велева-Радкова, Красимира Делева, Десислава Авджиева, Анелия Петкова, Анна Йорданова.

Снимки: Code Life
НОВИНИ