ТЕНДЕНЦИИ

Женственост и елегантност в тенденциите при банските костюми през този сезон

Дами, лятото чука на вратата ни и стана време да се подготвим за плажния сезон и да добавим в гардероба си нови бански, които да ни карат да се чувстваме ослепително на плажа. Но преди да се впуснем в летен шопинг нека си припомним, че сме красиви във всяка възраст, а всяка форма на тялото ни подчертава неговата собствената индивидуалност и личен чар. Точно поради този факт трябва да се радваме, че сме се родили жени и да не се обезличаваме с абсурдни стремежи да бъдем задължително слаби и в перфектна форма, за да бъдем забелязани и със самочувствие на плажа.

Не е нужно да сме на 20 години, за да се чувстваме красива, а е важно да подберем правилно идеалният модел бански за нашето тяло и да се оставим на летните емоции и хубаво време, които да ни създадат красиви спомени. Когато един бански е съчетан с подходящо облекло, дори и да не сме в перфектна форма ще се чувстваме спокойни и красиви в собствената си кожа.
Тенденциите са неизменна част от модата и постоянно се променят - връщат се стари трендове на мода или се появяват съвсем нови, които стават част от живота на модерната жена. Тази година тенденциите при банските костюми са насочени към по-свежи модели в пастелни и контрастни красиви цветове, ретро щампи, различни акценти и детайли. На мода са както целите бански, така и тези от двете части, долнищата с висока талия, асиметрични форми и високо изрязани бански, които напомнят за 90-те години.

Тенденциите при плажното облекло също не остават на заден план. Панталони, ризи, туники и парео от ефирни материи, в пастелни летни цветове и щампи се превръщат в неизменна част от плажния гардероб на дамите. А тази година кимоното се превръща в един от най-горещите трендове за сезона.

Днешните жени са хамелеони

Всяка епоха има женски символ за красота и определени наложили се тенденции. От BILEYA COUTURЕ пресъздават съвкупността от всички тях, като дават възможност на всяка жена да влиза и да излиза от различните си роли. Те знаят, че днешните жени са хамелеони, никога не се спират само на едно място и никога не изпълняват само една роля. Днешните жени имат нужда от еднакво добро качество, елегантност и неповторимост. Затова, съобразено с различните нужди на всяка жена и модните тенденции, брандът залага на три колекции: BILEYA COUTURE, ELEGANCE, 77’.
Разгледайте линията: BILEYA COUTURE
Тази линията е лицето на бранда. В нея ще намерите модели, които са лимитирана серия и са предпочитани от дами с високи изисквания и отличителен вкус. В тази линия са заложили на детайлите и ръчната изработка, като серията е ограничена и не предлага голяма повтаряемост на моделите. Линията предлага така модерните за този сезон цели бански и бански от две части.
Разгледайте линията: ELEGANCE
Тази линия е създадена за дамите, които държат да подчертават личния си стил и финес на плажа. Състои се от модерни и изящни цели бански и бански в две части, с висока талия. Тази година високата талия при банските продължава да е все така модерна и предпочитана от много дами.
Разгледайте линията: 77‘
Ежедневната линия, предназначена за дамите, които не знаят какво значи да спреш на едно място, особено през прекрасните летни дни. В нея са съчетани различни елементи и цветове, които привличат погледите на всяка дама.
Този сезон освен бански, от BILEYA COUTURE са създали ефирни и модерни плажни облекла, които да допълват всеки модел, за да имате една съвършена визия на плажа, а защо не и в ежедневието.

Можете да разгледате всичките им модели тук: www.bileya-couture.com и да изберете новите си лятни допълнения, които ще Ви накарат да се чувствате красиви и неотразими на плажа!
Биляна Бързакова, Bileya Couture
Дами, казвам се Биляна Бързакова и съм собственик и основател на модния бранд BILEYA COUTURE и на козметичен бранд BILEYA. Модата за мен е предизвикателство, вдъхновение и магия, която вади от мен непознати страни от същността ми. Модата ми дава нестандартна възможност да изразя собствената си индивидуалност.

Когато създадох BILEYA COUTURE моята цел беше брандът да бъде посланик на женствеността и да вдъхновя все повече дами, чрез нашите модели да изразят собствената си индивидуалност, красота и личен стил!
За повече информация и контакти:
BILEYA COUTURЕ
Телефон: 0876 286 007
Facebook: Bileya Couture
Instagram: bileyanabarzakova
www.bileya-couture.com

Снимки: Личен архив
МОДА