ТЕНДЕНЦИИ

Rouge Dior - иконичните червила и моливи с обновена формула

През 1953 година, след като облича всяка жена като моделиер, Кристиан Диор създава Rouge Dior.
Първият продукт за грим, създаден от къщата, Rouge Dior изразява желанието му да облича и техните усмивки за всеки повод. Днес това емблематично червило продължава да дава на жените силата да изразяват себе си и своята уникалност.

Rouge Dior е преоткрито, по-емблематично от всякога, и остава вярно на кутюрното си наследство и авангардния си характер под ръководството на Питър Филипс, творчески и имиджов директор на Dior Makeup. Новата му изчистена формула е на върха на иновациите, обогатена с уникален цветен екстракт от червен божур и комбинация от флорални активни съставки за оптимален комфорт и забележително действие. Предлагайки широка нова гама от все по-желани нюанси, Rouge Dior преминава през епохите и остава в крак с времето. Съвременната нова гама от нюанси, налична в два финиша, сатенен и кадифен, отговаря на всяко настроение, а опаковката със смяна на пълнители демонстрира още по-луксозен вид, представяйки невероятен обект на желание с привлекателността на бижу на Dior.
Обновяването на Rouge Dior винаги е вълнуващо предизвикателство. Защото как можеш да подобриш един вече отличен продукт? И ние го направихме отново - чрез формула, съставки, опит в цветовете и майсторство. Новото Rouge Dior е готово да запази короната си на царстващо2 червило.
Питър Филипс,творчески и имиджов директор на Dior Makeup

ФЛОРАЛНАТА НАУКА НА DIOR
Постижение на формулирането

След няколко години проучвания Rouge Dior навлиза в нова ера. Създадена на основата на флоралната
наука на Dior, успешната формула е пренаписана и усъвършенствана от експертите по изследвания и разработки, за да отговори по-добре на настоящите очаквания, като същевременно подобри усещането и ефективността си. Резултатът е абсолютно постижение на формулировката, създадена от лабораториите на Dior. Съставките са внимателно подбрани, което дава началото на безпрецедентен продукт за грим, който осигурява и безпрецедентна грижа, и чиято концентрация на флорални съставки е удвоена, което гарантира хидратация, дълготраен цвят, който остава непроменен във времето, и изключително комфортни устни.Това постижение е посветено на подобряването на красотата на устните с всяко нанасяне. Дори след премахване на грима устните изглеждат гладки, пухкави, меки и еластични.

Rouge Dior е обогатен с уникален1 екстракт от червен божур. Този цветен екстракт демонстрира забележителни нива на ефективност, като спомага за подобряване и съживяване на деликатната кожа на
устните ден след ден. Съставът му, богат на омега 6 и 9 есенциални мастни киселини, спомага за защита
на кожната бариера, за да ограничи естествената загуба на хидратация. В резултат на това устните са поеластични и комфортни.

За още по-всеобхватно и интензивно действие върху хидратацията на устните формулата се допълва от 3
флорални маслени екстракта:

 • Екстракт от цвят на нар в допълнение към екстракта от божур, той спомага за придаване на напомпващ ефект на устните.
 • Екстракт от цвят на бодлива круша оптимизира хидратиращия ефект на червилото.
 • Екстракт от цвят на хибискус допринася за усещането за изключителен комфорт, като насърчава естествения синтез на серамиди.
Благодарение на опита на Dior в областта на флоралната наука, съчетан с повече от няколкостотин
проби, ние сме в състояние да предложим формула, която е грижовна, дълготрайна, комфортна и не на последно място - формула, която може да носи огромна и разнообразна гама от нюанси с различни покрития.
Питър Филипс

ДВА ФИНИША
Два модни подписа

Емблематичните сатенени и кадифени покрития на Rouge Dior осигуряват ултрапигментиран дълготраен
цвят, който покрива перфектно, равномерно и издържа на изпитанието на времето. Богатите и ярки пигменти създават наситените нюанси на тези формули, които разкрасяват устните. Гилзите са украсени в най-малките детайли с мотиви, вдъхновени от тъканите на Dior, които по този начин разкриват завършека на всеки нюанс.

Rouge Dior Velvet - надминава очакванията с матовия си вид, дълбок и богат като кадифена тъкан. Уникален по рода си, той предлага изненадващо меко на допир сетивно усещане, което обгръща устните с мека пълнота, без да прави компромис с дълготрайния комфорт: филмът му се усеща незабележимо върху устните, като втора кожа, и ги оставя да изглеждат пухкави и гладки. Безпрецедентният изглаждащ ефект, съчетан с матовостта и изключителния цвят, го превръщат в иновация с уникално въздействие.

Лабораториите на Dior приеха предизвикателството да включат трио от восъци със 100%естествен
произход, съчетаващи сетивно усещане и ефективност. Това трио восъци се комбинира с копринен гел, който поражда ефекта на меко докосване, две масла, които помагат за плъзгането по устните, и трио пудри, които осигуряват мекота и сияен матов завършек. Резултатът върху устните е безпрецедентен и изключителен:
 • 24 часа комфорт, безпрецедентна иновация за матово червило
 • 8 часа изглаждащ ефект
 • 12 часа устойчивост на цветовете

Rouge Dior Satin осигурява сияен завършек, пленителен и фасетиран като копринен воал. Пищната текстура осигурява обгръщащ слой цвят, като същевременно създава идеално гладка повърхност на устните. Кожата на устните изглежда пухкава и еластична, подсилена от интензивен блясък и невероятна мекота. Восъци от естествен произход, както и дуо от пудри, допринасят за сетивното усещане и плъзгането на червилото. Те също така осигуряват дълготраен комфорт, подчертан от толкова фин филм, че е като втора кожа. По този начин се гарантира ефектът на цвета, без да се прави компромис с комфорта, сетивното усещане или ефективността на покритието. Резултатът върху устните е безпрецедентен и изключителен:
 • 24 часа комфорт
 • 12 часа ефект на напомпване, несравним1 за сатенено червило
 • 12 часа устойчивост на цветовете

ИЗКУСТВОТО НА ИНКЛУЗИВНАТА ПАЛИТРА

70 е броят на нюансите, разработени от Питър Филипс за това изключително цветно червило с перфектна покривност и устойчивост. Абсолютен художник на цветовете, той създава пълна гама от модерни и дръзки нюанси в кадифени и сатенени покрития. Въз основа на опита на Dior в областта на многобройните тонове и подтонове на устните, той разшири гамата от нюанси nude - естествен цвят с хиляди аспекти и фини нюанси, за да подчертае различните тонове на кожата. Бяха разработени и нови цветове: кафявочервени, керемидени, розови голи и кафяви коралови. Тази гама от нюанси му позволи да създава и измисля безкрайно много възможни визии - от най-изтънчените до най-дръзките, за да изрази пълната красота и индивидуалност на всички жени.
70 нюанса, предложение, подходящо за всички наши ентусиасти, обичащи грима Rouge Dior.
Всеки може да намери още един нюанс, който да съответства на неговата индивидуалност, на неговия цвят на кожата, настроението си. От червено до нюд, от керемидено до кафяво, коралово и розово.
Позволихме си да обърнем допълнително внимание на 4 от любимите ни за всички времена.
4 звездни нюанса в една галактика, изпълнена със звезди на Rouge Dior."
Питър Филипс
В основата на колекцията са 4 звездни нюанса, които задават тона и изобразяват 4 аспекта на жената Dior:

 • 999 със сатененo и кадифенo покритиe: емблематичното, вечно червено за изключителна изтънченост. Този абсолютен и универсален червен цвят подчертава устните на всяка жена благодарение на перфектния баланс на цветовете: топло червено, подсилено с нюанс на синьо. 999 е цветът на елегантната и уверена жена на Dior. Култов нюанс, свързан с щастливите числа 9 и 99 на Кристиан Диор и прославен от многобройните му музи.
 • 100 Nude Look със сатенено и кадифено покритие: перфектният съвременен нюд, който откри пътя за създаването на особено богата палитра от нюд цветове в Dior. Подхожда универсално на всички и подчертава естествения цвят на устните. Съчетавайки меко бежово с нотка на розово, той въплъщава тържеството на женствеността, която е изтънчена, автентична и естествена, изпълнена с финес и спонтанност, без никаква преструвка.
 • 720 Icone в сатенено и кадифено покритие: розово дървесен нюанс, който отдава почит на любимия цвят на Кристиан Диор и кореспондира с всяка жена. Тясно свързан с първите икони на Къщата, 720 Icone е и цветната интерпретация на освободената, реализирана жена, изразена в кафеникаво розово с наситено син аспект. Този цвят, който осигурява мигновен здравословен блясък, отразява една смела, оптимистична и сияйна жена, емблематична за женствеността на Dior, която с радост приема красотата на света.
 • 777 Fahrenheit с кадифено покритие: новото пламенно оранжево-червено на Къщата възприема цифрите 7 и 77, които се появяват сред основополагащите нюанси на Rouge Dior. Жив и огнен, колкото ярък, толкова и емблематичен, неговият цвят въплъщава ентусиазираната, предприемчива и дръзка жена Dior. За жените, които искат да пренебрегнат конвенциите, които се осмеляват да бъдат различни и да празнуват това различие.

СЪВРЕМЕННА ВИЗИЯ

Проектиран като абсолютно бижу от скъпоценни материали с щателна експертиза, Rouge Dior се разкрива в преработен корпус. По-тънък и по-елегантен, той има определено модерен вид, украсен с
емблематичните за модата детайли на сребърния пръстен, щампован с инициалите на CD, и вечния мотив на сребърния канаж. Това ниво на изтънченост продължава в сетивната привлекателност на продукта благодарение на уникалния нов характерен завършек, който прави затварянето на опаковката по-забавно и пристрастяващо от всякога. Твърдо стъпил в своята епоха, опаковката на Rouge Dior може да бъде презареждана с най-емблематичните нюанси и е проектирана въз основа на принципите на устойчивото развитие.
За новата опаковка запазихме нашата призната концепция за презареждане. Преоткрихме дизайна с тънък колан, пред който е поставена CD катарама. Нашият емблематичен мотив с канаж увенчава стика в бляскаво сребристо.
Питър Филипс

ЛЕГЕНДАТА В ОБРАЗИ

Нова кампания отбелязва възраждането на Rouge Dior. Тя е неочаквана и дръзка, като отправя покана да
мечтаем. Заснети от Бардия Зейнали, режисьор с поп, фантастичен стил, не една, а четири музи, четири
посланички на Къщата, споделят силни и вдъхновяващи моменти на женственост и овластяване, на фона
на силно ритмичната песен на Depêche Mode - Personal Jesus. Всяка муза олицетворява съвременна мечта на Dior, а клипът с подписа на новото червило действа като лайтмотив.

Първа е представена Яра Шахиди, прочута актриса, продуцент, обществен лидер и посланик на красотата.Сигурна в своята харизматична сила, тя се подготвя в апартамента на луксозен хотел в Париж. Облечена в разкошна червена рокля, с очи, украсени с кутюрна маска, тя е готова да излезе.

Дилраба Дилмурат, многостранно надарена актриса, модел и певица, се появява сред безупречните бели манекени Stockman в ателиетата на Dior. Шивачките се суетят около нея, създавайки ослепителна бална рокля в пламтящо червено, която обещава да я забележат.

Известната международна актриса и талантлива вокалистка Рейчъл Зеглер участва в третата сцена. В
парижки музей тя позира за фотосесия. В яркочервения си тоалет от висшата мода тя играе пред камерата като скулптурна и огнена икона сред белите мраморни статуи.

И накрая актрисата Аня Тейлър-Джой, икона на цяло едно поколение, изживява мечтата си за грандиозен бал. Когато влиза в огромната зала, където всички гости са облечени в бяло, тя сваля пелерината си и подготвя своя "coup de Trafalgar", разкривайки ален костюм, който магнетично привлича вниманието на всички.

Кампания, подписана от известния съвременен моден фотограф Марио Соренти, известен с уникалния си характерен стил, характеризиращ се с експериментално и изтънчено използване на цвят и светлина. Той създава серия от визуализации на четирите музи на Rouge Dior в изключително графичен и модерен стил. Повече от всякога тази нова кампания събужда магическата сила на червеното, основният цвят на страстта и женствеността на Dior.
КРАСОТА