ГАРДЕРОБ
В ГАРДЕРОБА на: Биляна Бързакова

В ГАРДЕРОБА на: Биляна БързаковаВ гардероба на Биляна Бързакова - собственик и основател на козметичен бранд BILEYA и модния бранд BILEYA COUTURE.

Какво е за Вас модата?
Модата за мен е предизвикателство, вдъхновение и магия, която вади от мен непознати страни от същността ми. Модата ми дава нестандартна възможност да изразя собствената си индивидуалност.

Модно блиц интервю с Биляна Бързакова за ''Великолепната Жена''


МОДНО БЛИЦ ИНТЕРВЮ

1. Стилът ми през годините се е променял, но определено съм жена, която търси елегантността във всяка дреха. Обичам да се чувствам удобно, но не и небрежно. Харесва ми да подчертавам женствеността си без да преминавам границата. Обичам детайлите.

2. Най-често нося ПАНТАЛОН. Това е нещо, с което се определям. Имам рокли, костюми, поли, но определено най-често посягам към панталона.

Модно блиц интервю с Биляна Бързакова за ''Великолепната Жена''

3. Между панталон и пола избирам - тук отговорът е ясен, ПАНТАЛОН.

4. Марки и тоалети в гардероба ми - за мен марката не определя тоалета. Не обичам да говоря за марки и дори в последните години, като че ли все повече се заглеждам по нови и непознати дизайнери и тоалети, защото усещам енергията на тези хора, които не мислят за модата като бизнес, а влагат душата си в работата. Имам и тоалети на водещи световни дизайнери в гардероба си, не мога да го скрия. Последните две години след създаването на BILEYA COUTURE в гардероба ми основно преобладават мои изобретения.

Модно блиц интервю с Биляна Бързакова за ''Великолепната Жена''

5. Между токчета и равни обувки - избирам и двете.

6. Марки обувки в гардероба ми - имам обувки на много и на различни дизайнери. Обувките са ми страст.

7. Най-любимата ми дреха е - РОКЛЯ в златна дантела, която сама създадох за едно от представянията на козметичния ми бранд BILEYA.

Модно блиц интервю с Биляна Бързакова за ''Великолепната Жена''

8. При бельото предпочитам естествени материи, LA PERLA, ETAM, INTIMISSIMI.

9. Сред аксесоарите акцентирам на ШАПКИ и различни видове КОЛАНИ. Не нося много бижута, но ако ги има предпочитам да са малки, деликатни и нежни.

10. Между малка, средна и голяма чанта избирам МАЛКА и СРЕДНА. Обичам да нося елегантни малки чанти през рамо. Има някаква кокетност в тях. Почти не нося големи размери чанти.

11. Любимата ми чанта е CHANEL, която много рядко нося, защото е малка и е предимно за специални поводи.

12. Предпочитаните от мен бижута са деликатните, не обичам да акцентирам върху тях. Харесвам бижута с малки ДИАМАНТИ И КРИСТАЛИ, които са много нежни.

13. Любимото ми бижу е ЧАСОВНИК от бижутерийна дъщерна компания на FRANCK MULLER, който е покрит с диаманти и много рядко слагам на ръката си.

14. Любимият ми парфюм - не импровизирам с аромати и от години използвам предимно два парфюма- LALIQUE LE PARFUM и CARTIER BAISER VOLE ESSENCE PARFUM. За съжаление единият вече е спрян и е почти невъзможно да бъде открит.

15. Любимото ми червило - тук вече ме хванахте на тясно, защото не използвам червило. Най-голямото ми постижение е да експериментирам за някоя от фотосесиите, които съм правила. Използвам ГЛАНЦ с натурални цветове. Аз съм една щастливка, защото по рождение имам плътни устни и почти никога не съм мечтала да подчертавам това в себе си. Харесва ми да бъда естествена в излъчването си.

16. Любимата ми марка за грим е DIOR, GUERLAIN.

17. Бих описала гардероба си със следните 3 думи - УДОБЕН, ЕЛЕГАНТЕН И ЖЕНСТВЕН.

Модно блиц интервю с Биляна Бързакова за ''Великолепната Жена''

18. Преобладаващите цветове в гардероба ми са БЕЖОВО, БЯЛО, ЧЕРНО.

19. Ако трябва да се обличам изцяло от една марка бих избрала BILEYA COUTURE. Въпреки, че бранда е насочен към плажните облекла и бански, ние предлагаме бутикова линия дрехи и за другите сезони.

20. Моята тайна за красота - винаги съм твърдяла, че красотата на човек е в съдържанието и в това, което носи в себе си, тази красота е по-ценна. Що се отнася до физическата красота - то моята тайна е в способността да се обичам. Грижата, спорта и правилното хранене са част от ежедневните навици, които водят до това.

Модно блиц интервю с Биляна Бързакова за ''Великолепната Жена''

Снимки: Личен архивГАРДЕРОБ