НОВИНИ

Елегантност и ВЕЛИКОЛЕПИЕ на Виенски Бал 2024

Блясък и изящество на Виенския бал в София, който се състоя за 23-ри път у нас под патронажа на кмета на столична община – Емил Терзиев, кмета на Виена – Михаел Лудвиг и посланика на Австрия у нас -н.пр. Андреа Икич Бьом.

Благотворителната кауза бе в подкрепа на сдружение "Педиатри за бъдеще".

По традиция дебютантите дадоха начало на събитието с изпълнение на първия за вечерта валс.
Сред най-елегантните гости на събитието се откроиха Дамите от Великолепната Жена и техните кавалери. За своите тоалети Дамите се довериха на бутик Bridal Fashion, а Господата бяха облечени в смокинги и фракове.

Виена се пренесе в София за почти 5 часа с валс, танго и богата музкална програма, а малко преди полунощ започна традиционният урок по кадрил.

Сред гостите блестяха Дамите от Клуб "Великолепната Жена" и техните кавалери - Йордана Димитрова и Галин Димитров, Миглена Манчева, Десислава Авджиева, Мария Стоянова, Силвия Томова и Владимир Томов, Светла Педева и Стоян Педев, Росица Рангелова и Никола Рангелов, Красимира Иванова и Александър Балевски, Татяна Тенева и Андон Царев, Мила Томова и Виктор Филипов, Радослава Пенова, Даниела Сапунджиева, Анна Йорданова, Нели Паева и Мартин Паев.

Снимки: Хайлайф
НОВИНИ