НОВИНИ

Йордана Димитрова от ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена - говорител на Дамски Форум Скорост 24

Истинската скорост на жените

За трета поредна година проектът "Истинската скорост на жените" организира Дамски форум под надслов "Скорост '24", който събра успешни и вдъхновяващи дами от различни поколения и професии в два дискусионни и динамични панела. А модерната технологична зала на Planet Schwarz Theater събра над 100 гости - бизнес дами и господа.

Основните теми на форума бяха свързани с търсенето на истинската скорост на жените днес, какви са пътищата за реализация, имат ли смелост жените да се заявяват и да застанат смело на професионалната сцена, равенството на половете, умението за баланс между личния и професионалния живот, изграждането на кариера, колко силна е жената без мъжа.
Сред панелистите беше и Йордана Димитрова от Великолепната Жена, която разказа как дамите да оставят впечатляващо въздействие още в първия момент и какво послание искат да оставят с присъствието си.
Йордана Димитрова, Великолепнта Жена
Ина Георгиева, главен редактор и създател на проекта "Истинската скорост на жените" беше в ролята на модератор на първи панел на форума. Нейни гости бяха:

  • Симона Гъдева - Мениджър по бизнес и маркетинг на КЕОС София, официален вносител на Renault и Dacia за България, която разказа какво значи да бъдеш жена в един предимно мъжки бизнес като автомобилния
  • Мария Лазарова - Кънтри мениджър на Монделийз в България, която сподели своя житейски опит в изграждането на кариера и защо трябва да отделяме повече време за себе си и семейството.
  • Анита Бедин - Ръководител на отдела "Продуктов мениджмънт и маркетинг" на Керхер България, направи паралел с гениалния инженер Алфред Керхери неговата съпруга Ирене, които дават началото на семейната компания "Керхер", която днес оперира в 82 държави.
  • Диана Митева - Председател на УС на Сдружение "Дамски форум" представи данни за жените на ръководни постове и в управителните съвети в компаниите, листвани на борсата.
Във втория панел дискусията, на която модератор беше Пепа Попова, журналист, TV водещ, редактор в проектите на сп. "твоят БИЗНЕС", колумнист в Woman.bg​​​​​​​ се разви между гостите:

  • Йордана Димитрова, експерт по личен имидж и бранд и основател на Академия "Великолепната Жена", разказа как можеш да създадеш отлично първо впечатление.
  • Райна Миткова - Управител на "ЕОС Матрикс", сподели своята история преди 20 години, когато пое предизвикателството да застане начело на компания за лоши вземания като съвсем младо момиче.
  • Наталия Гаджева - съсобственик на винарско имение и изба DRAGOMIR сподели, че не може да раздели живота си между бизнеса и семейството, защото реално тя и съпругът й, заедно със синовете, работят заедно в семейния бизнес.
  • В тази изцяло дамската компания на сцената беше и журналистът от сутрешния блок на bTV Златимир Йочев, който разказа повече за това как успяват да балансират със съпругата си, която също е телевизионен водещ и как намира време за семейството си и малките си дъщери.
След двата вдъхновяващи панела гости и говорители продължиха дискусиите и коментарите на чаша коктейл Campari Spritz.
Вижте какви Събития предстоят:
ЕКСКЛУЗИВНИ СЪБИТИЯ НА ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Снимки: Хайлайф
НОВИНИ