НОВИНИ
Първи годишни награди на онлайн списание ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена 2024

Първи годишни награди на онлайн списание ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена 2024

На 8 март 2024 година се проведе първата ГАЛА вечер на Великолепната Жена, посветена на международния ден на Жената.

Създадено през 2022 година, списание „Великолепната Жена“ за кратко време успя да се наложи като любима онлайн медия за имидж и бранд представяне на Дамите, която се позиционира на първа страница при търсене в google.

На ексклузивното събитие бяха обявени и първите награди на списание “Великолепната Жена”. Отличия получиха 12 Дами взели участие в рубриките на списанието, статиите на който са събрали най-много четения и са привлекли вниманието на читателите.

Преди да връчи наградите, Йордана Димитрова, основател на "Великолепната Жена", сподели, че изборът е бил наистина труден, защото всяка една Дама взела участие в списанието – е великолепна и вдъхновяваща, а с успехите си е пример за подражание.
Йордана Димитрова
 • Първата награда в категория ИНТЕРВЮ отива при Великолепната Нурсел Борисова, която е с една от най-впечатляващите корици и интервю в списанието
Нурсел Борисова е персонален стилист и имидж консултант, тя е и първият дипломиран преподавател към Академия Великолепната Жена. Основател е на ART SPACE И VOGUESPLENDOR, а нейната мисия е да облича Дамите в мечтите им! Нурсел има изграден индивидуален подход към всеки клиент, който ги вдъхновява да развият своя уникален стил.
Нурсел Борисова
 • В категория ДРЕСКОД наградата отива при Силвия Томова, която е една от най-често даваните за пример Дами, отличаваща се със стил и елегантност във всяка сфера от живота
Силвия Томова е успешна бизнес дама. Тя е основател на компания Privilege Consulting Services, специализирана в областта на кредитното посредничество. Силвия върви смело напред, сбъдвайки мечтите си – да се реализира като ЖЕНА, съчетавайки умело бизнеса и грижата за семейството.
Силвия Томова
 • В категория ГАРДЕРОБ наградата отива при Росица Рангелова, която предизвика инререса на читателите като им позволи да надникнат в дрешника и, пълен с артистични тоалети и аксесоари
Росица Рангелова е запомнящ се дизайнер, университетски преподавател, стилист и вдъхновител, член е на Съюза на Българските Художници. Собственик е на бутик и ателие РОРА. Колекциите и са представяни по модните подиуми на ревюта организирани от Академията за Мода - Златна игла, БГ Модна Икона и много други.
Росица Рангелова
 • В категория ПЪТЕШЕСТВИЯ наградата отива при Мирослава Велева-Радкова, която през последните 2 години обикаля Света и споделя с нас своите екзотични преживявания
Мирослава Велева-Радкова е вдъхновяващ писател, мозъчен треньор и успешна Бизнес Дама. Притежава над 22 годишен международен опит в сферата на Бюти индустрията. Автор е на редица програми за трансформация на мисленето, които базира на личния си опит и промяна през изминалите няколко години. Сваля повече от 40 кг и се превръща в пример и вдъхновение за много жени.
Мирослава Велева-Радкова
 • В категория НОВИНИ наградата отива при Amakas Boutique Travel, отличието ще получи Мария Петкова, съдружник в агенцията с която Дамите от Клуб Великолепната Жена пътешестват по Света и статиите за пътуванията им са сред най-четените в списанието
В Amakas издигат пътуването до едно ново ниво с грижа към всеки детайл. Предлагат най-съвременните услуги на всички клиенти, които търсят индивидуално изживяване, висококачествени услуги и специално персонално отношение.
Поля Петкова
 • В категория ПРЕПОРЪЧВАМЕ наградата отива при Bridal Fashion, отличието ще получи Анелия Петкова, която привлече вниманието на читателите със статията за избор на официални тоалети за събития
Анелия Петкова e собственик на бутик Bridal Fashion, в който се предлагат модни марки на световни дизайнери - производители на булчински, официални и абитуриентски рокли Pronovias, Vera Wang, Marchesa, Randy Fenoli Bridal, Milla Nova, Sherri Hill. Ето, че и днес много от присъстващите Дами са облечени в тоалети от Bridal Fashion.
Анелия Петкова
 • В категория ТЕНДЕНЦИИ наградата отива при Healthix center, отличието ще получи Нели Паева, която силно заинтригува читателите с темата: Какво е Биорезонанс и как решава нерешимите проблеми?
Нели Паева обича да се занимава с неща, с които можеш да се развиваш до безкрай. За нея мозъкът е едно безкрайно поле за изследване и изучаване! Тя е собственик на единствения по рода си център в България за изследване и трениране на мозъка „ХЕЛТИКС център“, използвайки апаратура за проследяване на постигнатия успех .
Анелия Петкова
 • В категория СПОДЕЛЕНО наградата отива при Акушеро-гинекологична болница „Свети Лазар“, отличието ще получи София Николова, която има месечна здравна рубрика в списанието ни, радваща се на голям интерес сред Дамите
„Свети Лазар“ е първата частна българска болница, основана още през 1999г. Оттогава и до ден днешен се стараят да осигуряват на пациентите си постоянно качество, спокойствие и комфорт. Независимо от обстоятелствата, грижата за отделния пациент и неговото семейство е в основата на тяхната мисия!
София Николова
 • В категория ПОСТИЖЕНИЯ наградата отива при Диана Петрова, която предизвика вълна от интерес с приемането на поста Председател на козметиците в България
Диана Петрова е собственик и управител на естетична клиника "НеоЕфект", в която всеки клиент бива посрещнат с усмивка, получава специално внимание, има възможността да се откъсне от напрегнатото ежедневие и да се зареди с нова енергия. Стремежът на Диана да е сред най-добрите доведе до избора ѝ за председателския пост.
Диана Петрова
 • В категория ПАРТНЬОРИ наградата отива при White Dinner, отличието ще получи Елена Спирина, която предостави специална оферта за Дамите от клуба, в резултат на което масата на Великолепната Жена на White Dinner беше от 50 човека
Концепцията за „изискан градски пикник в бяло“ White Dinner се провежда в над 70 държави, в градове като Париж, Ню Йорк, Барселона и др. В България форматът е познат с мотото си „Тайно място. Тайна среща. Бяла вечеря.“ и събира около 500 човека всяка година на тайна локация в град София.
Елена Спирина
 • В категория КЛУБ наградата отива при Вержиния Иванова, която предизвика интереса на читателите с това как носителката на короната „Мисис Бургас“ - съчетава поста на финансов директор в болница, с управлението на хотел на брега на морето
Вержиния Иванова е финансов директор на първата частна многопрофилна болница в град Бургас "Лайф Хоспитал“, а от 2022 година е собственик и мениджър на Семеен хотел АУРА в Равда. Носителка е на множество титли красота: Мис Шумен 1998, Мисис Бургас 2018, Мисис България – Business Woman 2018. Вержиния от години се занимава с редица благотворителни каузи и кампании.
Вержиния Иванова
 • Специалната награда за ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС към списание Великолепната Жена отива при Десислава Авджиева
Десислава Авджиева е Експерт по маркетинг и ПР, личен и бизнес бранд, презентационни и говорни умения. Собственик е на агенция „Alternative Advertising“, където дава формулата за ефективна реклама на Вашия бизнес!
Десислава Авджиева
 • Втората специална награда за ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС към списание Великолепната Жена отива при Анна-Мария Цанкова
Анна-Мария Цанкова е главен координатор и един от редакторите в списание "Великолепната Жена". С нейното активно участие и професионализъм, онлайн медията достига до все повече читатели.
Анна-Мария Цанкова
НОВИНИ