КЛУБ
Запознайте се с великолепната Гергана Радева-Банкова

Запознайте се с великолепната Гергана Радева-Банкова

Пътувам във времето, за да лекувам хората!
Аз съм родов терапевт - помагам на хората да опознаят своя род и да отключат силата, чрез която да се реализират по най-добрия начин в живота си.
Мога да Ви направя лична консултация за вашия род и да го терапевтираме през българската обредност и традиции.

КОНТАКТИ:
Гергана Радева-Банкова
Телефон : +359896985188
E-mail: geri_radeva@abv.bg
Facebook: Gergana Radeva
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Гергана Радева-Банкова
ВИЗИТКА:

Гергана Радева-Банкова е фина, съзидателна и успешна жена, изследовател по природа, търсеща творчеството във всичките му проявления.

Като дете е израснала в уважавано семейство и е възпитана в ценности на разбиране, добро отношение, стил и етикет. Ценител на красивото и стойностното в живота, естет по природа. Тези ѝ качества Гергана Радева-Банкова развива в наследения от майка й елегантен бизнес на създаване на ръчно изработени подаръци, показващи лично отношение, финост и стил. Тя развива собствено ателие ВгАЛЕРИЯ, в което твори и показва своето творческо отношение към света.

Гергана и съпругът ѝ вярват в брачната институция и от 23 години градят своите взаимоотношения на базата на взаимно уважение, доверие и подкрепа. Дарени са с прекрасен син - Михаил на 18 години и прелестна дъщеря - Валерия на 8 години. Животът им е динамичен, осеян с кратки раздели и моменти на взаимност. Гергана помага на своя съпруг в сбъдването на професионалната му реализация като Капитан на кораб - далечно плаване, поемайки грижите за семейството във времето на командировките на своя съпруг по света.

Социален работник по образование и с втора специалност по психология, Гергана Радева-Банкова не спира своето професионално развитие в помагащите професии. Тя вярва, че за да бъдат успешни и щастливи хората, е необходимо спокойно да намират своя път, по който да вървят с гордост и огромна доза осъзнатост.

От 2024 година Гергана е родов терапевт от Школата „Задругата на Родонавтите” на Аида Марковска. Тя е избрала да се развива в българското родовото знание, защото вярва, че всеки човек е част от нещо голямо и силно, каквото е родът. От там идват дарбите и трудностите, както и решенията за тяхното преодоляване. Гергана е осъзнала, че всеки човек има своя мисия и достатъчно сила, за да сбъдва мечтите си и прославя рода си, затова подкрепя и помага на хората да разбират, почитат и приемат миналото, да добруват в настоящето и да се грижат за бъдещето.
Гергана Радева-Банкова
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Програмата "Код Великолепна" в Академия "Великолепната жена" е приключение, което имах щастието да ми се случи. Моят ментор Йордана Димитрова по прекрасен начин ми помогна да надградя и усъвършенствам уменията си в света на личното и професионално представяне в обществото. Върна ме към женската сила и ми показа как да я изразявам по нов, съвременен начин.
Светът ми се изпълни със стил, елегантност, увереност и вдъхновение.
От сърце препоръчвам програмата "Код Великолепна" за всяка уважаваща себе си жена, която иска да развива себе си по фин и интелигентен начин, да се усмихва на света и да приема подаръците му с радост!
Гергана Радева-Банкова, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Гергана Радева-Банкова, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
Търговище