ТЕНДЕНЦИИ
Dior Forever Glow - новата иновативна рутина за звезден блясък и перфектна кожа!

Dior Forever Glow - новата иновативна рутина за звезден блясък и перфектна кожа!

Dior винаги е прославял силната женственост, въплътена от посланиците на марката. В тяхна подкрепа, а също и за да разкрие сиянието на жените по целия свят, Dior Forever използва 15- годишния си опит и иновации в полза на перфектното сияние.

През 2024 г. Питър Филипс, творчески и имиджов директор на грима на Dior, разкрива нова рутина, вдъхновена от емблематичните фон дьо тени Dior Forever и Dior Forever Skin Glow. Тяхното съвършено покритие, дълготрайност и флорална грижа за кожата са се превърнали в отличителен белег на Forever. Днес три нововъведения допълват този ритуал, достоен за звезди:

 • Dior Forever Glow Star Filter - мултифункционаленусъвършенстващ подсилващ сияението флуид
 • Dior Forever Glow Maximizer - течен хайлайтър с цвят
 • Dior Forever Natural Bronze Glow - лимитирано издание бронзираща пудра, даваща целунат от слънцето, сияен и здравословен блясък
Сиянието е най-големият съюзник на нашите посланици. Днес искаме да предоставим на всяка жена най-ефективните инструменти, за да блести като тях. Тези иновативни и същевременно много лесни за нанасяне формули работят върху всички тонове кожа - от найсветлата до най-тъмната, като съживяват блясъка на кожата за невероятен ефект като под светлините на прожекторите.
Питър Филипс, творчески и имиджов директор на Dior Makeup

DIOR FOREVER GLOW STAR FILTER
Истински филтър, създаващ блясък

Комбинирайки грижа за кожата и грим Dior Forever Glow Star Filter е първият флуид за подсилване на блясъка, който осигурява дълготрайно изравняване, перфектен блясък и 24-часова хидратация. Този мултифункционален флуид може да се носи върху гола кожа, за да разкрие естествения блясък, преди или смесен с фон дьо тена Dior Forever Skin Glow за подобряване на блясъка, или след фон дьо тена, за да озари чертите, които привличат светлината.

 • Перфектният ефект на кожата - вдъхновен от подобряващите студийни филтри, Dior Forever Glow Star Filter озарява, изглажда и изравнява лицето с фин и дълготраен сияен блясък. Нов сребърен подпис украсява флакона, в който се намира този свеж и лек флуид, преливащ се незабележимо с кожата, за да придаде съвършен завършек.

 • Изработен по мярка блясък - всеки нюанс съдържа уникален комплекс за подсилване на сиянието, съставен от перлени частици, внимателно подбрани така, че да придадат естествен блясък на всеки тон на кожата. Тенът на лицето е подобрен, подчертано сияен и блестящ.

 • Мултифункционално нанасяне - самостоятелно, върху гола кожа, за сияен, напълно прозрачен филтър ефект. Като праймър преди фон дьо тен, за да подчертаете кожата и да увеличите блясъка. Самостоятелно върху чертите, които привличат светлината, за фино излъчване. Смесен с фон дьо тен Dior Forever Skin Glow за увеличаване на блясъка.

 • Интензивна хидратация 24 часа - съставен от 94% съставки с естествен произход, Dior Forever Glow Star Filter е обогатен с екстракт от ирис, който допринася за комфорта, дива теменужка, която подпомага хидратацията и хибискус, който подчертава естествения блясък на кожата. Непрекъснато хидратирана, кожата е разкрасена ден след ден и сякаш сияе отвътре.

 • Сияние за всяка кожа - благодарение на над 50-годишния си опит в областта на тена по целия свят Dior вече предлага 10 нюанса на сияние, в хармония с 10-те нива на интензивност на течните фон дьо тени Dior Forever, за да озари и подчертае различните тонове на кожата - от най-светлия до най-тъмния.
Истинско предизвикателство е да се постигне естествен блясък на определен тен, но ние успяхме да го постигнем с тази свежа и прозрачна формула, която подсилва кожата. Forever Glow Star Filter изглежда дискретен, но допълвас жизненост и блясък.
Питър Филипс

DIOR FOREVER GLOW MAXIMIZE
За впечатляващ блясък

В шест ярки цветни и многофункционални нюанса течният хайлайтър Dior Forever Glow Maximizer добавя финален щрих към тази сияйна рутина.

 • Селекция от многоизмерни перлени микрочастици - неговата фина, свежа и лека текстура е обогатена с висока концентрация на перлени частици, които съставляват 11% от формулата и отразяват светлината веднага след нанасянето му върху кожата. Dior Forever Glow Maximizer съдържа пудра със 100 % естествен произход, която подсилва светлината, с интензивен сатенен блясък. Благодарение на прилепващите си качества и копринения си завършек тя спомага за поддържане на резултата от грима. Сиянието се разсейва по естествен начин, като озарява тена през целия ден.

 • 6 нюанса, 4 приложения, 4 ключови зони - палитрата Dior Forever Glow Maximizer от нежно розово до слънчев бронз и блестящо бяло, открива редица възможности: хайлайтър, руж, бронзант или цветни щрихи по контурите на лицето, както и по очите! Новият му апликатор осигурява точното количество продукт с няколко докосвания с плоската страна на върха, а фасетите му правят възможни фините линии, за да озарявате прецизно- горната част наскулите, преградата на носа и купидоновия лък.

 • Интензивна хидратация 24 часа - съставен от 92% съставки с естествен произход, Dior Forever Glow Maximizer е обогатен с екстракт от ирис за поддържане на комфорта на кожата, както и с характерния за Dior Forever цветен букет - дива теменуга за хидратация и хибискус за подчертаване на естествения блясък на кожата.

DIOR FOREVER NATURAL BRONZE GLOW
Лимитиран здравословен couture блясък

Слънчева, естествена сияйност и съвършенство. За слънчевите дни Dior разкрива нова, лимитирана серия бронзираща пудра. Съчетавайки слънчеви озаряващи нюанси, наситени с блестящо злато и ярки цветове на руж, които блестят с жизненост. Dior Forever Natural Bronze Glow пресъздава ефекта на лятото върху кожата, меко огряна от слънчевите лъчи. Модният детайл отличава лимитираната опаковка с бродирана канаж мотив, носещ лентата с логото "Christian Dior", подписът на къща Dior.

 • 4 целунати от слънцето нюанса- Forever Natural Bronze Glow се предлага в 4 хармонии, в розови или златисти тонове, от най-светлия до най-наситения, за да подчертае точно различните тонове на кожата. Нюансите във всяка от тези хармонии образуват истински концентриран здравословен блясък, който събужда тена по естествен начин, като ласка от слънчеви лъчи върху кожата, благодарение на комбинацията от сатенена бронзираща пудра, матова скулптурираща пудра, ярък нюанс на руж и блестящ златен хайлайтър.Тенът на лицето е едновременно подсилен, скулптуриран и озарен за здравословен блясък, който напомня за лятото.

 • Натурални съставки в услуга на кожата - съставена от 90% съставки с естествен произход, тази бронзираща пудра леко затопля тена, без да прави компромис с комфорта. Сливайки се безпроблемно с кожата, нейната формула наситена с ирис е незабележима и позволява на кожата да диша, като същевременно поддържа хидратацията и комфорта. Тенът на лицето е подчертан с ефект на слънчева целувка и естествен здравословен блясък през целия ден

DIOR FOREVER SKIN GLOW
За тен, който сияе от съвършенство

Иконичният сияен фон дьо тен на Dior за дълготраен ефект и съвършенство. Осигурява 24 часа хидратация и блясък, който се запазва от сутрин до вечер, благодарение на формулата си, съдържаща 86% база за грижа за кожата, обогатена с флорални екстракти. Тенът на лицето изглежда сияен, гладък и равномерен. Тъй като перфектно хидратираната кожа допринася за сияен тен, Dior Forever Skin Glow е снабден с ефект на заключване на влагата. Това подсилва бариерната функция, контролира изпарението и допринася за поддържането на оптимални нива на вода - кожата сияе отвътре. Dior Forever Skin Glow се предлага в 42 нюанса.

ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ПРОЖЕКТОРИТЕ

Разнородната женственост формира мощна сестринска общност в ослепителна атмосфера на студио, където се разкрива персонализирано луксозно сияние. Dior представя три от своите музи -
към впечатляващата актриса Аня Тейлър Джой за първи път в Dior се присъединява зашеметяващата изгряваща звезда Уилоу Смит, както и хипнотизиращата южнокорейска попзвезда Jisoo.

Облечени във висша мода и изглеждащи уверени, тези три икони на съвременната култура въплъщават сияйна красота и определено универсално излъчване, повече от всякога. Тази бляскава атмосфера е уловена от фотографа Бен Хасет и извисена от творческия дух на Dior, който постоянно се обновява.

Звездата на кампанията е рутината Dior Forever, разкрита в отделните серии. В тях е обърнато по-голямо внимание на подсилващия блясъка Dior Forever Glow Star Filter, невероятната озаряваща текстура на Dior Forever Glow Maximizer и лимитираната серия Dior Forever Natural Bronze Glow.
КРАСОТА