КЛУБ
Запознайте се с великолепната Радослава Бирбочукова

Запознайте се с великолепната Радослава Бирбочукова

Аз съм вълшебница,която връща животворните сили на водата!
Работя като Технолог-химик лаборант. Грижа се за екологичното равновесие на природата.
КОНТАКТИ:
Радослава Бирбочукова
Телефон: +359 898 663 911
E-mail: radoslavabirbo@abv.bg
Facebook: Radoslava Birbochukova
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Радослава Бирбочукова, Технолог-химик лаборант
ВИЗИТКА:

Радослава Бирбочукова е завършила висшето си образование в Университет ''Проф. Д-р Асен Златаров'' град Бургас със специалност Биотехнологии. След приключването му е работила като лаборант, а по-късно като технолог химик лаборант в Пречиствателна станция за отпадни води.

Много обича работата си и това да получава все повече нови и нови знания, които и помагат да се развива в тази област. Тя работи вече повече от 10 години и продължава да се любува на всички процеси, които водят до пречистването на отпадните води.

Радослава обича морето, защото то я зарежда със сила и енергия. Практикува йога, а от скоро и танцува народни танци. Има прекрасно семейство - всеотдаен съпруг и красива госпожица, с която взаимно се учат една от друга.
Радослава Бирбочукова, Технолог-химик лаборант
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Изключително съм благодарна на Йордана за възможността да се докосна до Академия Великолепната Жeна. Йордана е пример за стил, елегантност и класа. Знанията и уменията, които получих в програмата "Код Великолепна" ми дават много повече увереност и самочувствие. Препоръчвам горещо на всяка жена, която иска да развие своята способност за комуникация, етикет и стил. За мен е чест да се запозная с великолепни дами, доказали се в своята област,амбициозни и вдъхновяващи. Благодаря Йордана,за цялото това приключение, което ме кара да отстоявам мотото: "За да бъдеш незаменима, трябва да си винаги различна!".
Радослава Бирбочукова, Технолог-химик лаборант
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
Средец