КЛУБ
Запознайте се с великолепната Тони Червенкова

Запознайте се с великолепната Тони Червенкова


Помагам да се повиши качеството на живот!
Като ръководител на здравните грижи в болнично лечебно заведение, организирам работата на медицинските специалисти за изпълнение на здравните грижи за пациенти и консултирам техните близки как да се справят в труден за тях период, борейки се със заболяването и постигане на по-достоен и качествен живот.
Информирам хората по въпроси свързани със функциониране на здравната система и превенция на болестите.

КОНТАКТИ:
Тони Червенкова
Телефон: +359888021822
Email: tchervenkova@abv.bg


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":

Тони Червенкова


ВИЗИТКА:

Тони Червенкова е професионалист в сферата на здравеопазването. През последните 20 години заема ръководна длъжност - организира и ръководи качеството на здравните грижи в Многопрофилна болница за активно лечение. Заедно с екип от 150 човека работи за възстановяване на здравето и връщането на усмивките по лицата на хиляди пациенти. Тя работи по различни проекти за превенция и профилактика на болестите, здравни консултация, семейно консултиране и психологическа подкрепа на майки с деца.

Тони има магистърска степен по Управление на здравните грижи от Медицински университет Пловдив и по Болничен мениджмънт от Медицински университет Варна. Също така специализация по Превенция и контрол на нозокомиалните инфекции по българо-швейцарска програма и множество квалификационни курсове в областта на болничното управление и други. От дълги години участва в хуманитарни проекти на Български Червен кръст и редица инициативи на Ротари клуб.

В личен план, Тони е омъжена, майка на две деца и баба. Тя не спира да се предизвиква, да търси нови възможности и да учи нови неща. Това я зарежда с нови идеи и енергия. Успешно балансира между семейството, работата си и ангажиментите в полза на обществото.
От изключително значение за нея са семейството, да бъде професионалист в работата си и красотата във всички сфери от живота.
Обожава природата с нейните несъвършенства, често прилага японската практика „шинрин йоку” (горско къпане), харесва пътува и да опознава различни места, хора, култури. Има интерес към йога практиката, медитацията, български народни танци и български шевици, ландшафт дизайна и Wellness културата.

Тони мечтае за една красива България, с красива инфраструктура, красиви хора и красиви взаимоотношения!

Тони Червенкова


Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

Срещата ми с Йордана беше случайна, видях едно нейно интервю и бях толкова заинтригувана, че реших да се включа в „Код Великолепна”.
Йордана е фина, елегантна, стилна, класна жена, която с личния си пример заразява и увлича в това знание на Великолепие.
Това, което ме впечатли е систематизираната и поднесена информация в различни области - мода, красотата, елегантност и общуване, за която не е необходимо да губиш години време в търсене, за да получиш тези знания. Научавайки, осъзнавайки и прилагайки наученото, всяка млада жена се превръща във Великолепна дама, а със своя пример тя може да промени семейната и дори фирмената среда.
Препоръчвам на всяка жена да премине през програмата „Код Великолепна”, която ще Ви превърне в красива и стилна дама, уверена и успешна във всички аспекти на живота. Колкото повече млади хора получат и приложат тези знания, толкова по-бързо светът около нас ще бъде по-красив!

Тони Червенкова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Тони Червенкова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА


Чирпан