КЛУБ
Запознайте се с великолепната Илияна Гецова

Запознайте се с великолепната Илияна Гецова

Обличам дамите в карати!
Собственик съм на бижутериен магазин.
С лекота, изящност и с внимание към детайла, придаваме уникалност и блясък към визията на всяка дама.
Обличайки дамите в карати ние ги поставяме там, където трябва да са, а именно на Червеният килим, готови за Оскарите. Защото те са вдъхновяващи, уникални сами по себе си, точно както диамантите на MI AMOR.

КОНТАКТИ:
Телефон: +359878668178
Facebook: Mi Amor Jewelry Bulgaria
Instаgram: Mi Amor Bulgaria
www.miamor.bg
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Илияна Гецова, MI AMOR
ВИЗИТКА:

Илияна Гецова е майка на две деца, успешна бизнес дама и предприемач.
Обича виното, пътешествията и хубавата компания и красотата, във всичките и форми и измерения.

Тя има и богат опит в сферата на търговията и естетиката. Официален представител и Мениджър на редица световни брандове за естетични продукти в България. Вече 8 години е собственик на Естее фарма България. Тя е заслужила прозвището ИНОВАТОР заради подхода й в естетичната медицина, а именно “красотата е индивидуалност и автентичност”. Не случайно и статията за нея в списание Forbes е под слогана: Индивидуалност и автентичност – новата мода в естетиката. Край на тенденцията “Едно лице за всички”.

Завършила е Софийски университет със специалност Връзки с обществеността, с години практика в сферата на ПР-а и рекламата. През 2021 година получава сертификат за завършен курс “Operational management” в The university of Pennsylvania, “Private Business“ в University of Virginia и “Model Thinking” в University of Michigan. През 2024 година получава сертификат “Specialization in Leadership and management” от Harvard Business school Online.

В момента Илияна развива нов бизнес заедно със своя съпруг – представителство на арменски бранд за бижута Mi Amor и Ti Amo.

Илияна е дълбок любител на красотата и скъпите камъни, както и възможността да контактува с техните любители и ценители я подтикват да поеме и това ново бизнес начинание. В нейно лице ще получите съвети, които ще ви бъдат безценни!
Илияна Гецова, MI AMOR
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Програмата „Код Великолепна“ е единствена и неповторима. В Академията научих много и се вдъхновявам всеки ден, откакто съм в този кръг. За мен ангелът на “Код Великолепна”, Йордана е земен ангел, който създава историята на истински великолепните жени.

Да виждаш все повече красиви, умни и истински жени е прекрасно. Светът наистина става по-красив и приятен. Създадох много приятелства и красиви взаимоотношения. Научих се да влизам още по-умело в женската си енергия, и да оставам мека и нежна - за себе си, за семейството ми, за съпруга ми. Това е Дар за всяка дама. Истински подкрепям и развивам Великолепната жена в себе си, и в другите, всеки ден. А Йордана, тя е незабравима. Еталон за великолепие.

Благодаря ти, мила Йордана!
Илияна Гецова, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Илияна Гецова, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
София