КЛУБ
Запознайте се с великолепната Милена Белчева

Запознайте се с великолепната Милена Белчева

Аз съм феята на цветовете!
Консултант по имидж, стил и личностно развитие.
Потърсете ме и ще Ви подаря глътка очарование и финес.

КОНТАКТИ:
Милена Белчева
Телефон: +359 879 225 293
E-mail: imageprosperity@gmail.com
Facebook: Имидж Стил Просперитет
www.imagemaker.bg
Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":
Милена Белчева, Консултант по имидж, стил и личностно развитие
ВИЗИТКА:

Милена Белчева е артистична натура – художник, писател, журналист, дизайнер, автор на 2 ДНК издания и две книжни. Собственик е на платформата Имидж Стил Просперитет©, насочена към динамични персони, с натоварен живот и потребност някой да се погрижи за тяхната визия за различни поводи. Към тези, които прекарват времето си предимно в дома/офиса и желаят да избягат от рутината, за да преоткрият себе си. За всички, които стоят пред гардероба, без идея какво да облекат, но копнеят да изглеждат различно и възхитително. Удивителните личности, които и се доверяват, получават ценността на задълбочени знания и опит, съчетани с увлекателни примери, брейнсторминг, творчески практики – едновременно гаранция за прогрес и доза магично безмремие. Тематичните сесии са под формата на обучение чрез вдъхновение. Наред с удобството на тренингите, тя провежда лични и бутикови срещи, в партньоство с екип от специалисти в ''Център за терапия, приложни изкуства и обучения - Варна''.

Милена с лекота успява да мотивира хората да обръщат по-голямо внимание на начина, по който изглеждат, общуват и живеят, за да постигат максимално удовлетворение от своите избори и усилия. Умиляват я признанията преди консултациите: - ''Радвам се, че се спрях именно на Вас'', и ''Наистина си беше цяло приключение!'' – след тях.

Тя вярва, че енергията на ментора е ключова за резултатите, затова поддържа не само нивото на експертността си, но и духа на висота - за общуване в предразполагащо пространство на изящество, спокойствие и свързаност. Като типичен манифестор, съумява да даде тласък на скрития или осъзнат потенциал, чрез интуитивни напътствия, окриляващи идеи, аналитичен и холистичен подход.

Всички дами, заслужват да се радват на възхитителна визия, устойчива себеценност и ефективна комуникация, затова получават изкусителен коктейл от професионални трикове, преобразяващи емоции и женски тайни. Чрез иновативни и ексклузивни предложения, се научават как да бъдат класни и прекрасни по един актуален и отговорен начин.
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
С дълбока признателност към Йордана Димитрова, искрена симпатия към дамите, с които преминахме програмата и приятелско насърчение към тези, които се колебаят – препоръчвам сърдечно Академия ''Великолепната Жена''! Всички събития, които съпътстват Мастър Класовете и продължават да обединяват участничките в прекрасна и ентусиазирана общност, са на нужната висота и с очаквана ефективност. Изискана обстановка, елегантни тоалети, доза разкош, интересни контакти, поле за нови партньорства и обмяна на идеи – заслужавате го! Онлайн срещите са организирани в няколко важни модула – необходима база по пътя към успеха. Разбираема, атрактивно поднесена информация от забележителна и възхитителна жена – предприемач и символ на класа, стабилност, благополучие! Йордана е великолепна във всеки смисъл на думата!
Милена Белчева, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Милена Белчева, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
Варна