ПОСТИЖЕНИЯ
София Делева

София Делева се дипломира с отличие и блесна като една от най-красивите абитуриентки

София Делева се дипломира с отличен успех и грамота за извънкласни дейности във връзка със съществен принос към организацията на емблематичния ежегоден празник "Фашинг" в престижната езикова гимназия в гр.Хасково ЕГ Проф.д-р Асен Златаров в паралелка с усилено изучаване на немски и английски език. Освен това тя е и активен член и настоящ секретар на Интеракт Клуб Харманли – част от Ротари България.

За балната вечер на 24-ти май с класа си е избрала стилна рокля от фина розова материя на известен български бранд , а за празненството с близки и приятели се спира на къса нежна рокля в цвят шампанско от Bridal Fashion на световно известната марка Sherri Hill.
София Делева
От 7 до 16-годишна възраст София е професионален състезател по тенис на корт, като последните години тренира в ТК Хасково с известния треньор г-н Димитров, изградил спортния посланик на България Григор Димитров. Има много участия и медали от държавни и регионални турнири.

В 8-ми клас прави своя избор и прекъсва професионалната си кариера в тениса, за да се посвети на образованието си в елитната езикова гимназия в град Хасково. Спортът остава завинаги в сърцето ѝ, като в момента поддържа добрата си физическа форма и тонус като посещава фитнес 3-5 дни седмично.

Родена в семейство на предприемачи бизнесът винаги и е бил интересен. Харесва свободата и динамиката на бизнес средата. Още в езиковата гимназия след 10 клас избира профил "Предприемачество" и не съжалява за избора си, защото материята много ѝ харесва. Така решава да продължи да се развива в същата сфера. Паралено със средното си образование завършва курсове по JAVA и Дигитален маркетинг към SoftUni.

Получава като подарък програмата "Код Великолепна" от своята майка и завършва като най-младата участничка - едва на 17 години.

Сега на София ѝ предстои кандидатстване в Софийски университет "Св.Климент Охридски" и Нов Български Университет за специалност Мениджмънт.
Успехи