НОВИНИ

Официална церемония Код ВЕЛИКОЛЕПНА Есен 2022

"Код ВЕЛИКОЛЕПНА" Есен 2022 - официална церемония за връчване на сертификати "Личен Имидж и Бранд" и статуетки за приемане в "Клуб Великолепната Жена"!
Йордана Димитрова, Експерт Личен Имидж и Бранд
22 стъпала нагоре по стълбата на Великолепната Жена!
Дамите преминаха през 24 Мастър-Класа и събраха “8-те КЛЮЧА НА ВЕЛИКОЛЕПИЕ":
⚜️Външен вид и красота
⚜️Интелект и знания
⚜️Маниери и жестове
⚜️Походка и осанка
⚜️Говор и комуникация
⚜️Навици и интереси
⚜️Имидж и репутация
⚜️Обкръжение и социален кръг
50 Дами преминаха през 3 месечната Академия Великолепната Жена и стъпка по стъпка изграждаха своята Великолепна версия на уверена, изискана и елегантна Жена, която знае отговорите на всички въпроси относно това къде, какво, как е уместно да носите, правите, казвате!
Профилактиката на женското здраве е основна цел и насърчаването ѝ е движещият мотив за създаването на специализираното списание и онлайн портал - GENICA News. За лице на кампанията "Женско здраве" беше поканена г-жа Йордана Димитрова от Великолепната Жена, а в подкрепа на кампанията се включиха и всички Дами от "Клуб Великолепната Жена".
Благодарствени плакети бяха връчени на доверените партньори на "Великолепната Жена":
⚜️ Atrium Sofia
⚜️ Magic Outdoor
⚜️ Качество, Дизайн и Точност
Дамите имаха възможност да дегустират здравословните продукти на Eurodiet, предоставени от д-р Анна Йорданова. Като комплимент получиха и VIP отстъпка от Анелия Петкова, собственик на магазин BRIDAL FASHION, където да изберат своите официални толаети за предстоящи събития в светския им календар.
Дамите се насладиха на Златното шампанско - "Österreich Gold" с 23 каратови златни частици от Avexim.
Видео от събитието:
НОВИНИ