КЛУБ

Запознайте се с великолепната Зорница Господинова


Бизнес:
Аз съм Зори и печатам пари докато спя!
Аз съм инвеститор!
Ако имате нужда от инвестиционен съвет, обръщайте се към мен!

КОНТАКТИ:
“Аурория Джи Интернешънъл” ЕООД
Тел.: +359 887709128
Email: zoriginter@gmail.com
www.zoriginter.com
LinkedIn Instagram YouTube Facebook Facebook Page

Социален живот:
Аз съм Зори и колекционирам преживявания и емоции!
Обичам да пътешествам по целия свят!
Ако имате нужда от съвет коя държава да посетите и/или как да организирате пътуването си, обръщайте се към мен!

Имам YouTube канал за мода, пътешествия и личностно развитие - Zori G
Във всички социални медии може да ме намерите под бранда ми - Zori G


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Зорница Господинова, Инвеститор, предприемач и пътешественик


ВИЗИТКА:

Аз съм Зорница Господинова, на 33 години, известна повече зад граница с псевдонимът ми Zori G. Аз съм инвеститор, предприемач, мечтател и goal-getter. През годините съм имала различни типове бизнеси - цех за производство на хартиени изделия, ресторанти, клубове, консултантски услуги. В момента имам собствен бранд специализиран в изработка и продажба на дамскo облекло с пазари в Северна Америка, Австралия и Европа. Роклите, които създавам с моя екип, са много красиви. Вдъхновени сме от мисията съвременната бизнес дама отново да се потопи в женската енергия на своята природа и да възстанови баланса между постигането, успеха, бойното поле на бизнеса - и мекотата, женствеността и нашата същност и природа да бъдем великолепни жени, съпруги и майки.
Била съм в повече от 35 държави. Тези, в които съм прекала седмици, месеци и години от живота си са САЩ, Сингапур, Индия, Индонезия, Тайланд, Азърбайджан, Узбекистан, Турция, ОАЕ, Египет, Израел, Йордания, Малдиви, Швейцария и Русия.
Говоря 5 езика - английски 🇺🇸, испански 🇪🇸, руски 🇷🇺, мандарин 🇨🇳, български 🇧🇬
Не ме е страх да сменя град, държава и бизнес направление, защото за мен едно от най - важните качества за успех е адаптацията към промените, предвиждането на промените и в най - добрият вариант създаването на промените и трендовете, които всички да последват.
Инвестициите са моят живот и ежедневно обогатявам знанията си в управлението на финансите. Определям се като рисков играч и не веднъж съм губила големи суми заради високият риск. Обичам балансът между риска и доходността. Имам 15 години опит в инвестициите в недвижими имоти, благородни метали и крипто валути.
В живота съм на принципа Сега или Никога - отложиш ли нещо, изпуснал си момента, а защо си сигурен, че въобще ще има утрешен ден?
Любим цитат:
"All our dreams can come true if we have the courage to pursue them"
Walter Elias Disney
Пожелавам на всички да вземете от живота всичко онова, което желаете ТУК и СЕГА!

Зорница Господинова, Инвеститор, предприемач и пътешественик


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

"От сърце благодаря Йордана Димитрова, че ме прие в Кръгът на Великолепната Жена и ме направи част от това Великолепно пътешествие! Благодаря ти за подкрепата, напътствията, търпението, увереността и любовта, която ми предаде! Благодаря ти, че ми помогна да шлифовам моите умения, обноски и стил. Благодаря ти за личния пример и вдъхновение, защото “actions speak louder than words”. И ти си човек, който не само говори, но и прилагаш в ежедневието си всички техники и практики, които даваш на учениците си. Благодаря и на всички разкошни дами, с които бяхме заедно в това пътешествие! Всяка една даде на останалите толкова много любов и подкрепа, и всяка от нас се приближи още по-близо до своите цели, мечти, желания и проекти!
Сигурна съм, че най-доброто тепърва предстои за всички нас и пожелавам на теб и на всички Дами - любов, просперитет, изобилие, радост, щастие, успехи и винаги да вярвате в себе си и способностите си!"

Зорница Господинова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Зорница Господинова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Велико Търново