КЛУБ

Запознайте се с великолепната Теодора Даскалова

Помагам на хората да сбъдват мечтите си!
Аз съм консултант недвижими имоти в Юник Естейтс и намирам перфектния дом за Вас!
Ако имате нужда от съвет за имотния пазар или търсите вашето мечтано жилище можете да разчитате на мен!

КОНТАКТИ:
Теодора Даскалова
Телефон: 0889452244
E-mail: teadaskalova@gmail.com
Linkedin: Teodora Daskalova
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Теодора Даскалова
ВИЗИТКА:
Теодора Даскалова e консултант недвижими имоти в най-голямата и наложила се компания за луксозни имоти в София. Старае се да намира индивидуален подход към всеки нов имот, който предлага и към всяко търсене за дом на нейните клиенти. Според нея домът е мястото, където израстват децата ни, преживяваме красиви мигове с любимите си хора, изживяваме удовлетворението от постигнатото в живота. Затова, тя успява да усети личната потребност на човека срещу нея, за да намери най-доброто решение за него.

Завършила е счетоводство и контрол и е работила в голяма петролна компания 10 години. След което заедно с нейният съпруг участват в организация и управление на семейният им бизнес - хотел и застрахователно дружество. Нейният опит в корпоративния бизнес и счетоводството ѝ дават сериозна основа в деловата комуникация.

Теодора обожава модата, интериорния дизайн и изкуството, също така обича да рисува и танцува със своята дъщеря. Любител е на пътешествията, но си признава, че в последно време предпочита почивките позиционирани на едно комфортно, топло и приятно място. Харесва да е обградена с качествени, красиви и стойностни хора, вещи и преживявания.
Теодора Даскалова
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Щастлива съм, че имах възможността да се докосна до магията на Програмата ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА''. Благодарна съм на Йордана Димитрова за споделените знания, обаяние, етикет, обноски и елегантност. Препоръчвам на всяка дама да премине през това вълнуващо преживяване. Човек винаги има с какво да обогати знанията и уменията си.
Теодора Даскалова, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Теодора Даскалова, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
София